«Ο ΠΑΟΚ είναι Μπόκα και Ρίβερ!»

Ο Ροντρίγο Ρέι αποκαλύπτεται στη FORZA και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ...
«Ο ΠΑΟΚ είναι Μπόκα και Ρίβερ!»

O Αργεντίνος πορτιέρο ήταν τελικά ο εκλεκτός των «ασπρόμαυρων» με τον ίδιο να αναλύει όλες του τις σκέψεις.

Ο 26χρονος δηλώνει έτοιμος να σταθεί κάτω από το γκολπόστ των «ασπρόμαυρων» και αποκαλύπτει τον λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ και όχι κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

-Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Περίμενα αρκετές μέρες για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή και πλέον νιώθω ανακουφισμένος, που όλα τελείωσαν ομαλά. Ανυπομονώ να προπονηθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και να αγωνιστώ με το σήμα της ομάδας».

-Τι να περιμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από εσένα;

«Μπορώ να εγγυηθώ στους φίλους του ΠΑΟΚ, πως θα δουν έναν τερματοφύλακα που θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε αγώνα. Θα προσπαθήσω να δεχθώ λίγα γκολ σε όλη τη σεζόν, μακάρι να μπορούσα να τελειώσω τη σεζόν με 0 γκολ παθητικό, αλλά αυτό είναι ακατόρθωτο. Θα δώσω τα πάντα για την νέα μου ομάδα και θα το δείτε όλοι στο γήπεδο».

-Τι γνώριζες για τον ΠΑΟΚ πριν αυτός ενδιαφερθεί για εσένα.

«Ήξερα το όνομα της ομάδας και γνώριζα πως αγωνίζεται στην ελληνική Super League. Ωστόσο, μέχρι να μου γνωστοποιηθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν είχα δει ποτέ κάποιο αγώνα του. Πάντως, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε μαζί μου είδα πολλά video και τρελάθηκα με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

-Μίλησες με κάποιους άλλους πλην των Σάχα και Περέιρα αν ναι ποιους και αν όχι τι σου είπαν οι δύο συμπατριώτες σου.

«Μίλησα μόνο με τον Σάχα και τον Περέιρα. Μου μίλησαν για την Θεσσαλονίκη με τον Περέιρα να μου λέει πόσο όμορφη είναι και πόσες ωραίες αναμνήσεις έχει από αυτή. Φυσικά, μου μίλησαν και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω μάθει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, την Θεσσαλονίκη και το πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνιστώ και είμαι απόλυτα προετοιμασμένος για τη νέα ποδοσφαιρική μου περιπέτεια».

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο μέσω της FORZA;

«Φυσικά και θέλω! Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω μέσα στο γήπεδο. Θα κάνω τα πάντα για να κρατήσω απαραβίαστη την εστία μου. Φυσικά αυτό δεν θα το καταφέρνω πάντα, όσο και αν το επιθυμώ. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, άλλες φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις. Σας υπόσχομαι πως θα σεβαστώ το έμβλημα στη φανέλα και όλα όσα πρεσβεύει».

-Τι σε έκανε να πειστείς να έρθεις στον ΠΑΟΚ και να μην πας σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα;

«Η αλήθεια είναι πως όντως μόλις έγινε γνωστό πως θα φύγω από την Αργεντινή για την Ευρώπη ενδιαφέρθηκαν κάποιοι σύλλογοι για εμένα. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ με κέρδισε λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργείται στο γήπεδο. Αυτό που συμβαίνει στην Τούμπα είναι παρόμοιο με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ. Το πάθος των Ελλήνων και των Αργεντίνων για το ποδόσφαιρο είναι παρόμοιο».

-Ποια είναι τα καλά σου στοιχεία και ποια είναι αυτά που θέλουν βελτίωση;

«Το καλό στοιχείο είναι πως ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος θέλω πάντα να εξελίσσομαι, έτσι ώστε να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου να εξελίσσεται και αυτή. Όσον αφορά τα πράγματα που έχω να βελτιώσω είναι πολλά, άλλωστε είμαι ακόμα νέος. Κάθε μέρα δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος».

Διαβάστε ακόμη...