"Είμαστε το φαβορί" (vid)

Δηλώσεις έκαναν μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αλλά και ο Ουκρανός μέσος, Ευγένιος Σακόφ..
"Είμαστε το φαβορί" (vid)

Δείτε τις δηλώσεις τους στο video στο οποίο περιλαμβάνονται και πλάνα απο την πρώτη προπόνηση του Αργεντίνου τερματοφύλακα και νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Ροντρίγκο Ρέι..

Αναλυτικότερα, ο προπονητής του Δικεφάλου δήλωσε:

Για την κλήρωση: "Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Δε σημαίνει ότι δε σεβόμαστε το ουκρανικό ποδόσφαιρο, γιατί υπάρχουν σημαντικές ομάδες, αλλά έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία και για αυτό πιστεύω είμαστε το φαβορί".

Για τον αντίπαλο και τι πληροφορίες έχει: "Έχουν έναν νεαρό προπονητή ο οποίος είναι στην ομάδα 3-4 χρόνια. Έχουν αλλάξει αρκετά την ομάδα και θα έχουν και δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα πριν αντιμετωπίσουν εμάς, οπότε θα είναι λίγο πιο έτοιμοι. Τώρα θα ξεκινήσει η ανάλυση του αντιπάλου".

Για το ότι ο επαναληπτικός είναι στην Τούμπα: "Προτιμώ το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά επειδή είναι ξεκίνημα της σεζόν είναι καλό που θα παίξουμε την πρώτη αναμέτρηση στην έδρα του αντιπάλου".

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα: "Φυσικά και θα είμαστε. Έχουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι".

Για τον Ρέι: "Μας βοηθάει πολύ η άφιξη του. Είμαστε χαρούμενοι γιατί διαθέτει ισχυρό χαρακτήρα, ήταν αρχηγός και ηγέτης στην προηγούμενη ομάδα του και εμείς θέλαμε ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση".

Επίσης, ο μέσος του Δικεφάλου, Ευγένιος Σακοφ δήλωσε:

Για την Ολιμπίκ Ντόνετσκ: "Είναι μια ομάδα που έκανε καλή χρονιά πέρσι και πήρε την 4η θέση, όμως έχουν έρθει πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και δε γνωρίζουμε την τακτική και τη φιλοσοφία με την οποία αγωνίζονται. Συνήθως όμως σαν ουκρανική ομάδα θα παλέψει ως το τελευταίο λεπτό για τη νίκη"

Για το άν θεωρεί καλή την κλήρωση: "Είναι δύσκολο να πω αν η κλήρωση είναι καλή ή όχι. Εμείς πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στους αγώνες αυτούς καθώς ειναι μια ομάδα που προέρχεται απο μια σχολή που παίζουν "δυνατά": "Δύσκολο να πω το πως θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Έχουν μείνει μόνο δύο με τρεις παίκτες από την περσινή ομάδα.  Εμείς πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα με τον τρόπο που παίζουμε".

Για το αν αισθάνεται χαρούμενος (όπως ο Μίχελ) που θα επιστρέψει στην Ουκρανία: "Σίγουρα και χαίρομαι. Έχω παίξει πολλές φορές εκεί και έχω ωραίες αναμνήσεις".

Δείτε το video:

 

 

Διαβάστε ακόμη...