"Τα έχω βρει με τον εαυτό μου... "

Ο Στέφανος Αθανασιάδης σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΠΑΕ είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, αναφορικά με τον ίδιο αλλά και την ομάδα...
"Τα έχω βρει με τον εαυτό μου... "

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις προετοιμασίες στις οποίες έχει πάρει μέρος: "Πρέπει να είναι δέκα-ένδεκα προετοιμασίες, από το 2006-2007 αν δεν κάνω λάθος. Κάθε προετοιμασία είναι διαφορετική, τα πρόσωπα αλλάζουν, οι προπονητές και φυσικά κι εγώ, από το 2006 ως το 2017 έχω αλλάξει! Είναι ενδιαφέρουσες όλες οι προετοιμασίες, καθεμιά έχει κάτι διαφορετικό. Έρχονται νέα πρόσωπα νέα άτομα και για αυτόν τον λόγο άλλωστε πηγαίνουμε κάπου 14-15 μέρες για να γνωριστούμε καλύτερα, να έρθουμε πιο κοντά, να  δέσουμε μεταξύ μας".

Όσο για το αν μιλάει στους μικρούς που ανεβαίνουν από την Κ20 ...: "Αυτό που τους λέω είναι πως πλέον είναι όλα πολύ διαφορετικά. Τους έχουμε πιο λάιτ. Όταν ανέβηκα εγώ από την Κ20 στην πρώτη ομάδα ήταν πιο σκληρά τα πράγματα. Ήμουν στην προετοιμασία μαζί με παίκτες όπως ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Γεωργιάδης. Ήταν πιο σκληρά τα πράγματα".

Για το αν βοηθάει κλίμα τα νέα παιδιά: "Σίγουρα βοηθάει και για αυτό το κάνουμε, για να δεθούμε και για να έρθουμε πιο κοντά. Πλέον αυτό το σύνολο έχει γίνει οικογένεια. Και αυτό, βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Αν στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια το κλίμα δεν είναι καλό, θα βγει και στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να βάλουμε τα νέα παιδιά -και τους ξένους και τους Έλληνες- στο κλίμα".

Για το πόσο επηρεάζεται η ομοιογένεια από τα άσχημα αποτελέσματα: "Σίγουρα όταν όλα πηγαίνουν καλά όλα είναι τέλεια. Στα άσχημα αποτελέσματα θα δείξεις το πόσο δυνατό και δεμένο σύνολο είσαι καθώς και το πόσο οικογένεια είσαι μέσα στα αποδυτήρια".

Για το πώς βιώνει κριτική που δέχεται από τον κόσμο: "Αυτή τη στιγμή, νιώθω μια χαρά. Ξεκίνησα πιστεύω καλά, αυτό που θέλω είναι να ξεχαστεί η περσινή χρονιά, σίγουρα ήταν κάτι δύσκολο για μένα, δε μου έχει ξανασυμβεί, από τη μέρα που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. Θέλω να ξεχαστεί τελείως, αλλά για να ξεχαστεί είχα ανθρώπους δίπλα μου, που με βοήθησαν πολύ, όπως η οικογένειά μου που μου στάθηκε,η κοπέλα μου,οι φίλοι μου. Στα δύσκολα θα μετρήσεις τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου".

Για το αν σκέφτηκε τι δεν πήγε καλά πέρσι: "Αυτό που δεν κάνω, είναι να ρίξω ευθύνες σε τρίτους, σίγουρα, φταίω εγώ. Προσπάθησα και μέσα στη χρονιά να βρω το γιατί συνέβαινε αυτό. Μετά τη διακοπή σκέφτηκα, τα έβαλα κάτω και σίγουρα ευθύνομαι εγώ και κανένας άλλος. Πιστεύω ότι η νέα χρονιά, είναι πολύ διαφορετική. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Από πέρσι, κρατάω πολλά. Σίγουρα έχω κάνει σφάλματα, πιστεύω. Θα περάσει. Πέρασε βασικά!"

Για το νέο σύστημα που εφαρμόζεται φέτος: "Είναι ένα σύστημα που σίγουρα θέλει πολλή δουλειά και γι' αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις. Είναι δύσκολο σύστημα., αλλά ο προπονητής βοηθάει όλα τα παιδιά, εξηγεί πάρα πολύ το πώς θέλει να παίζουμε και πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε σ εαυτό που ζητάει ο προπονητής".

Για το τι περιμένουμε να δούμε στο φιλικό με τη Γάνδη: "Θα δούμε κάποια πράγματα που ζητάει ο προπονητής μέσα από τις προπονήσεις. Σίγουρα σίναι πιο δυνατή ομάδα από την προηγούμενη που παίξαμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε όσο περισσότερα γίνεται από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι δύσκολο, γιατί βρισκόμαστε ακόμα στην προετοιμασία. Όποιος έχει παίξει μπάλα γνωρίζει ότι αυτή η περίοδος, είναι λίγο δύσκολη. Από τα πόδια ξεκινούν όλα, είναι ένας συνδυασμός με το μυαλό".

Διαβάστε ακόμη...