"Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο ..."

Ο Ροντρίγκο Ρέι, αμέσως μετά το χτεσινό (4/7) ματς της Γοδόι με την Γκρέμιο για το Κόπα Λιμπερταδόρες,  μίλησε σε ιστοσελίδα (mdzol.com) της πατρίδας του για το μέλλον του!
"Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο ..."

Ο Ρέι, παρά την ήττα της ομάδας του με 0-1, αποθεώθηκε από τον κόσμο τόσο πριν το ματς στην προθέρμανση, όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και μετά το τέλος της!   

Αναλυτικά τα όσα είπε στο τελευταίο ματς που έπαιξε με την Γοδόι Κρουζ, στο κατάμεστο γήπεδο:

"Νιώθω πάντα κομμάτι αυτής της ομάδας, είτε έπαιζα είτε όχι, μια ομάδα που δημιουργήθηκε από το πουθενά σε μια περίοδο κατά την οποία κανείς δεν έβαζε χρήματα. Ζήτησα από τον εκπρόσωπό μου να είναι αυτό το τελευταίο μου παιχνίδι με την Γοδόι, επειδή ήταν ένα σημαντικό ματς"

Για την επόμενη μέρα της καριέρας του: "Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έχει τον πρώτο λόγο, αλλά υπάρχουν προτάσεις τόσο από άλλες ομάδες της Αργεντινής όσο και από την Ισπανία. Αύριο (σήμερα δηλαδή 5/7) θα πάρω την οριστική μου απόφαση"

Τέλος αναφερόμενος στους οπαδούς της Γοδόι επεσήμανε: "Ο κόσμος και σήμερα ήταν εντυπωσιακός, μας ενθάρρυνε συνέχεια παρά τη βροχή που έπεφτε! Οι συμπαίκτες μου έδωσαν τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα και αυτά είναι πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου" 

 

Διαβάστε ακόμη...