"Θέλουμε τρεις μεταγραφές ..."

Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα δήλωσε ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, μετά το φιλικό με την Tubize...
"Θέλουμε τρεις μεταγραφές ..."

Αρχικά είπε:

"Για πρώτο παιχνίδι είμαι ικανοποιημένος. Οι παίκτες μου προέρχονταν από δυνατές προπονήσεις και περίμενα να δω κάποια συγκεκριμένα πράγματα τόσο σε άμυνα όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία μας"

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινάει από μια καλή βάση, δήλωσε: "Είναι γεγονός ότι ξεκινάμε από καλή βάση. Έχουμε σχεδόν τα πάντα, χρειαζόμαστε 3 παίκτες για να ανεβούμε επίπεδο κι ελπίζω σε λίγες ημέρες να έρθουν. Οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους και πρέπει αυτές τις ημέρες να βρούμε τον συγχρονισμό μας".

Για το εάν περιμένει κάποια εξέλιξη για το θέμα του τερματοφύλακα, σημείωσε: "Περιμένω νεότερα, είναι εδώ κι ο κύριος Μίχελ που μπορεί να σας απαντήσει στο ερώτημα. Θέλω έναν τερματοφύλακα. Ο Σιαμπάνης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, δουλεύει καλά, αλλά σε αυτή τη φάση ήταν λίγο χαλαρός κι ο τερματοφύλακας πρέπει να ξέρει πότε να παίρνει το ρίσκο"

Όσο για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: "Θα περιμένω τα επόμενα για ματς για να σας απαντήσω, αφού έχουμ ολοκληρωμένη εικόνα αλλά είναι πιθανό να χρειαστούμε άλλους δύο παίκτες".

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς: "Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμη για τις θέσεις των παικτών που θα τις ρυθμίσουμε με τους αγώνες, αλλά είμαι σίγουρος ότι στο πρώτος ματς θα είμαστε έτοιμοι".

Τέλος αναφερόμενος στους νεαρούς παίκτες που συμμετέχουν στην προετοιμασία είπε: "Εξαρτάται από τους ίδιους να δείξουν την αξία τους και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Ο Πούγγουρας κι ο Δεληγιαννίδης είναι νέοι αλλά συμμετέχουν στις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας και θα δούμε τι θα γίνει στη διάρκεια της σεζόν"

 

Διαβάστε ακόμη...