«Τεράστια ευκαιρία για μένα ο ΠΑΟΚ»

Ο τερματοφύλακας της Γοδόι Κρουζ, Ροδρίγκο Ρέι τονίζει στο SDNA ότι τον εξτιάρει το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ και υπογραμμίζει ότι απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
«Τεράστια ευκαιρία για μένα ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον 26χρονο Αργεντινό τερματοφύλακα της Γοδόι Κρουζ και πλέον αυτό που απομένει είναι ο Δικέφαλος να τα βρει με την αργεντίνικη ομάδα για να κλείσει η μεταγραφή.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας επιβραβεύεται για τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Γοδόι Κρουζ τόσο στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, όσο και στο Κόπα Λιμπερταδόρες και πλέον η μετακίνησή του στην Ευρώπη ίσως απέχει ένα βήμα από το να γίνει πράξη.

Ο Ρέι μιλώντας στο SDNA παραδέχτηκε πως η μεταγραφή του στον Δικέφαλο είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί και πως λείπουν απλά οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας για να πάρει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

«Πρέπει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες μόνο για να κλείσει η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ακόμα δεν γνωρίζω αν θα ταξιδέψω άμεσα στην Ελλάδα, γιατί η μεταγραφή δεν έχει κλείσει οριστικά. Πρώτα θα πρέπει να υπάρξει οριστική συμφωνία», σχολίασε αρχικά στο SDNA ο Ρέι.

Ο 26χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας θεωρεί τον ΠΑΟΚ τη μεγάλη του ευκαιρία ώστε να αποδείξει την αξία του στην Ευρώπη, στην οποία θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του.

«Μου αρέσει η προοπτική να έρθω και να παίξω στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να κλείσει η μεταγραφή. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στην Ευρώπη και ο ΠΑΟΚ είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα», υπογράμμισε στο SDNA ο Ρέι.

Διαβάστε ακόμη...