"Να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ!"

O Jose Angel Crespo, ένας παίκτης αποκάλυψη για τον ΠΑΟΚ την φετινή χρονιά μίλησε σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη για την ομάδα, το κύπελλο, τον κόσμο του δικεφάλου και τους στόχους του για την επόμενη σεζόν.
"Να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ!"

 Ακολουθεί η συνέντευξη που έδωσε στο inpaok:

Ηταν σωστή η επιλογή σου να έρθεις στον ΠΑΟΚ; Πως ήταν αυτή η πρώτη σου σεζόν στην Ελλάδα;

«Αποδείχθηκε πως ήταν η καλύτερη επιλογή. Η εμπειρία ήταν πολύ ιδιαίτερη. Θέλω τα επόμενα χρόνια μου με τον ΠΑΟΚ να είναι ακόμα καλύτερα».

Στην αρχή της σεζόν και ενώ ακόμα δεν ήσουν πολύ καιρό στην Ελλάδα, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και στη συνέχεια από τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί σας επιτέθηκαν φραστικά ενώ κάποιες ημέρες έπρεπε να μείνετε κλεισμένοι στο ξενοδοχείο. Μήπως εκείνη τη στιγμή πέρασε από το μυαλό σου πως μπορεί να έκανες και λάθος που ήρθε στον ΠΑΟΚ;

«Όχι ποτέ. Ξέρω πως σκέφτονται οι οπαδοί. Όταν χάνεις είσαι ο χειρότερος και όταν νικάς πανηγυρίζουμε όλοι μαζί. Είναι φυσιολογικό και συμβαίνει παντού».

Όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή σου υπήρξε γκρίνια και από μερίδα του κόσμου και από μερίδα του Τύπου. Στη συνέχεια όλοι παραδέχτηκαν ότι αποτέλεσες μία από τις καλύτερες μεταγραφές…

«Δεν ένιωσα κάπως, δεν κατάλαβα ότι γινόταν αυτό διότι δεν καταλαβαίνω ελληνικά. Κοιτάξτε είναι φυσιολογικό όταν δεν γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή και είναι και ξένος να συμβαίνει αυτό και να υπάρχει αμφισβήτηση. Σε κάθε χώρα το ίδιο γίνεται (χαμόγελα)».

– Ήσουν από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Ποιος όμως επιθετικός ήταν ο πιο δύσκολος που μάρκαρες φέτος στην Ελλάδα;

«Ο Αραούχο που είναι ένας αρκετά ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής».

7 Μαίου 4:30 το πρωία και στον Λευκό Πύργο σας περιμένουν χιλιάδες οπαδοί για να πανηγυρίσουν μαζί σας την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ποια τα συναισθήματα σου;

«Τα συναισθήματα μου ήταν πολύ έντονα. Είδα πλέον ξεκάθαρα με τα μάτια μου, πόσο πολύ ήθελαν οι φίλαθλοι μας αυτό το κύπελλο που για αρκετά χρόνια δεν είχε κατακτηθεί. Νομίζω ότι ήταν σημαντικό για όλους. Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή που έζησα φέτος με την ομάδα. Όταν φτάσαμε στην Θεσσαλονίκη και στους δρόμους είχε παντού ευτυχισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ!».

Τελικά η φετινή χρονιά ήταν πετυχημένη για τον ΠΑΟΚ;

«Νομίζω ναι. Δεν τα πήγαμε καλά στο τέλος της σεζόν με τα play off, όμως η κατάκτηση του Κυπέλλου και η κατάληψη της δεύτερη θέσης στην κανονική διάρκεια νομίζω είναι σημαντικά επιτεύγματα. Σίγουρα μπορούμε ακόμα περισσότερα!

Γιατί δεν τα πήγατε καλά στα play off;

«Νομίζω πως αυτό συνέβη επειδή ήμασταν κουρασμένοι η κατάσταση επιβαρύνθηκε λόγω των τραυματισμών κατά την διάρκεια των play off αλλά και των τιμωριών. Επίσης γενικά τα play off ήταν λίγο περίεργα σε ότι αφορά την αντιμετώπιση που είχαμε από τους διαιτητές και απ΄ όλους»!

Η άποψη σου για τον Βλάνταν Ίβιτς;

«Νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλός προπονητής. Επειδή μέχρι και πριν λίγα χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής μπορούσε να καταλάβει πολύ καλά τους παίκτες του».

Σας είπε κάτι για την επιθυμία του να αποχωρήσει; Καταλάβατε κάτι εσείς οι ποδοσφαιριστές;

«Όχι δεν είπε τίποτα ούτε καταλάβαμε τίποτα».

Ποια η γνώμη που έχεις σχηματίσει για τον Ιβάν Σαββίδη;

«Είναι ένας σπουδαίος επιχειρηματίας που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και είναι πολύ καλός με όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα κοντά μας».

Έχεις ένα όνειρο που θέλεις να πετύχεις με τον ΠΑΟΚ;

«Ναι φυσικά. Να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Σε ποιον αγώνα σου άρεσε η ατμόσφαιρα της Τούμπας και πως ήταν η ζωή σου σε αυτή την πρώτη σου σεζόν στη Θεσσαλονίκη;

«Πορώνομαι με τέτοια γήπεδα σαν την Τούμπα. Είναι καυτή! Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι και δεμένοι με την ομάδα. Στα ματς με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (σ.σ στο 4-0 του Κυπέλλου) η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή. Όσο για τη Θεσσαλονίκη, εγκλιματίστηκα πολύ εύκολα και αγάπησα την πόλη ήδη. Η Θεσσαλονίκη είναι πανέμορφη και οι άνθρωποι της ιδιαίτερα φιλικοί».

Διαβάστε ακόμη...