«Να είμαστε έξυπνοι σε όλο το παιχνίδι»

Όλα όσα δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς στην κάμερα του Novasports πριν την μάχη του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των Play Offs της Super League.
«Να είμαστε έξυπνοι σε όλο το παιχνίδι»

Για τα Play Offs:

«Ξέρουμε όλη τη διαδικασία πως είναι, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη θέση που θέλουμε να είμαστε και πρέπει να δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος, ώστε να κρατήσουμε αυτή τη θέση που είμαστε αυτή τη στιγμή» .

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει την νίκη στο ΟΑΚΑ ή βολεύεται και με την ισοπαλία:

«Σε κάθε παιχνίδι σκοπός μας είναι η νίκη. Δεν μπορείς να πας σε ένα παιχνίδι και να λες ότι, πάω για την ισοπαλία. Τουλάχιστον εγώ δεν κάνω έτσι. Όσων αφορά εμάς, όσων αφορά εμένα, όσων αφορά τους παίκτες, όλους που είμαστε εδώ, αυτό που σκεφτόμαστε σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζουμε, έτσι θα συνεχίσουμε και μέχρι το τέλος. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα, γνωριζόμαστε, έχουμε παίξει μέχρι αυτή τη στιγμή αρκετά παιχνίδια και βέβαια, σίγουρα μπορεί να είναι και πιο δύσκολο παιχνίδι και για μας και για την ΑΕΚ γιατί πλησιάζει το τέλος. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει αρκετή κούραση και το μυαλό δεν είναι τόσο συγκεντρωμένο όσο ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια. Όλα αυτά μπορεί να επηρεάζουν και εμάς και την ΑΕΚ, αλλά όπως είπα είμαστε επαγγελματίες και ο καθένας πρέπει να προετοιμαστεί, να δώσει το 100%» .

Για το αν το βάρος πέφτει περισσότερο στο κομμάτι της ψυχολογίας:

«Όσο πλησιάζει το τέλος, κάθε παιχνίδι επόμενο είναι να έχει σχέση με την ψυχολογία σίγουρα. Είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό και σ' αυτο το κομμάτι δουλεύουμε και προσπαθούμε να τους προετοιμάσουμε» .

Για τα στοιχεία που θέλει να δει από την ομάδα του στο γήπεδο:

«Θέλω αυτά που έχω δει στα περισσότερα φετινά παιχνίδια. Ότι υπάρχει όρεξη από το πρώτο λεπτό, ότι έχουμε διάθεση να κερδίσουμε το παιχνίδι, να κυνηγήσουμε τη νίκη και να είμαστε έξυπνοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό» .

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ίβιτς ΕΔΏ

Διαβάστε ακόμη...