«Αφιερωμένο στο Νάσο..»

Ο Προπονητής της ομάδας του Δικεφάλου, Αλέξης Τασούλης, αλλά και δυο απο τις πιο σημαντικές αθλήτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου (Παντελιάδου & Γεωργίου) έκαναν δηλώσεις για την κατάκτηση -και- του φετινού πρωταθλήματος..
«Αφιερωμένο στο Νάσο..»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προπονητή, Αλέξη Τασούλη :

Κόουτς, θα θέλα να μου πεις δυο λόγια για το φετινό πρωτάθλημα ,καθώς η πρώτη σου χρονιά στην ομάδα συνδυάστηκε και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πώς νιώθεις;

Μεγάλη ικανοποίηση, χαρά και περηφάνια για τα κορίτσια, τους συνεργάτες μου και τις επιλογές μου που το γρήγορο, επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο φέτος συνδυάστηκε με τον τίτλο και το απόλυτο στις νίκες.

Υπάρχει κάπου που το αφιερώνεις

Αν θα το αφιέρωνα κάπου θα ήταν στους κοντινούς ανθρώπους των παικτριών μου που τις στηρίζουν, αντιλαμβάνονται τις θυσίες και την σκληρή δουλειά τους και χαίρονται με τις επιτυχίες τους.

Τέλος θα θελα να μου πεις ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας

Μυστικό σίγουρα δεν υπάρχει και η ιστορία έχει δείξει ότι οι δρόμοι για κάθε επιτυχημένο αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο μπορούν να είναι πολλοί και διαφορετικοί. Σημαντικό κομμάτι σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως είναι η προσπάθεια να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό κάθε μέλους της ομάδας προς όφελος της ίδιας της ομάδας.

Επίσης δηλώσεις έκανε μία από τις καλύτερες παίκτριες του "Δικεφάλου του Βορρά" ,αλλά και του Πρωταθλήματος, Δήμητρα Παντελιάδου.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Θα ήθελα να μου πεις δυο λόγια για τη φετινή πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος που στηρίχτηκε η επιτυχία

Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Με κάποιες ομάδες να έχουν γίνει καλύτερες από πέρυσι. Άλλα η σωστή δουλειά και η θέληση που υπήρχε από εμένα και τις συμπαίκτριες μου καταφέραμε να κατακτήσουμε το 12ο πρωτάθλημα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Υπάρχει τελικά μυστικό που σας κρατάει τόσο καιρό δεμένες με το πρωτάθλημα;

Μυστικό υπάρχει. ότι είμαστε οικογένεια. Όχι απλά ομάδα. Από τα αποδυτήρια μέχρι και μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και πάλι στις συμπαίκτριες μου και στους προπονητές μου. Ένα μεγάλο μπράβο και στον κ. Γεώργιο Προύσαλη που εδώ και τόσα χρόνια τρέχει πίσω από αυτήν την ιστορική ομάδα!

Τέλος, θα ήθελα να πω πως αφιερώνουμε το πρωτάθλημα μας στον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ, τον Νάσο.

Ακόμα μία από τις πιο σημαντικές παίκτριες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Τατιάνα Γεωργίου, μίλησε αποκλειστικά στο Kingsport.gr και στους Θάνο Φωτόπουλο και Γιάννη Δρόσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Θα ήθελα να μου κάνεις ένα σχολιο για τη φετινή σεζόν, πού πιστεύεις οτι στηρίχθηκε η ομάδα και αν υπάρχει κάποιο μυστικό

Η ομάδα φέτος στηρίχθηκε στην εμπειρία των παλαιότερων κοριτσιών και στο ταλέντο και τη δίψα για τίτλους από τις μικρότερες, καθώς το ρόστερ μας φέτος ήταν πιο νεανικό (αυτό δείχνει και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στος ακαδημίες μας). Το μυστικό της επιτυχίας είναι η σκηρή δουλειά και η προσήλση που δείχνουμε στις προπονήσεις και στους προπονητές μας, αλλά και από τη στήριξη που έχουμε από τη διοίκηση της ομάδας.

Τέλος θα ήθελα να μου πεις αν υπάρχει κάπου που αφιερώνεις αυτόν τον τίτλο

Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, που μας στηρίζουν και χαίρονται κάθε χρόνι με τις επιτυχίες μας.

Διαβάστε ακόμη...