«ΤρελοΠΑΟΚτσής ο Σαββίδης, γιόρταζε όλος ο ΠΑΟΚ» (audio)

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5  φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούδας.
«ΤρελοΠΑΟΚτσής ο Σαββίδης, γιόρταζε όλος ο ΠΑΟΚ» (audio)

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ μίλησε για την νέα εποχή του Δικεφάλου, για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη τον οποίο χαρακτήρισε «τρελοΠΑΟΚτσή».

Για την σημασία της κατάκτησης του Κυπέλλου και το μήνυμα που ο ίδιος στέλνει: «Το μήνυμα είναι ότι χθες γιόρταζε ο ΠΑΟΚ. Δε γιόρταζε μόνο το Κύπελλο στο ποδόσφαιρο, γιόρταζε το βόλλεϊ, γιόρταζαν οι γυναίκες. Πιστεύω στην ψυχή των ΠΑΟΚτσήδων και θέλω να είναι ένας ο ΠΑΟΚ.»

Για το αν η κατάκτηση του Κυπέλλου βάζει τον ΠΑΟΚ σε μια νέα εποχή: «Εγώ είχα πει πριν από μερικούς μήνες, όταν αποκλειστήκαμε από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, ότι πλέον ο ΠΑΟΚ έχει δύο στόχους. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Γιατί τίποτα δεν τελειώνει πριν την τελευταία αγωνιστική. Και όπως βλέπετε στην Ελλάδα, με αυτά που γίνονται, όλα κρίνονται την τελευταία αγωνιστική. Τον έναν στόχο τον πέτυχε. Τον άλλον τον έφτασε, αλλά πλέον το στοίχημα είναι η πρωτιά στα πλέι οφ. Τότε τελειώνουν όλα.»

Για την δήλωση του Σαββίδη ως προς το ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα: «Πάντα υπάρχουν οι ευσεβείς πόθοι. Εγώ έχω συνεχή επαφή με τον κύριο Σαββίδη. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε. Εφ' όσον ολοκληρωθεί η χρονιά θα ξεκινήσει το σκάουτινγκ, το επιτελείο το τεχνικό για την επόμενη μέρα. Αν αυτή η επόμενη μέρα είναι τόσο επιτυχημένη όσο η φετινή σεζόν, αισιοδοξώ ότι θα πραγματοποιήσει και αυτόν τον στόχο του.»

Για το μέτωπο του νέου ΠΟΚ: «Ανέκαθεν υπήρχε αυτό το μέτωπο. Ιδιαίτερα σε αυτήν την εποχή την επαγγελματική και των χρημάτων, αν δεν είσαι δυνατός σε χρήμα, σε χτυπάνε. Όσο είναι δυνατός και κάνει αυτά που κάνει, εγώ πιστεύω ότι δεν θα μπορέσουν να τον κουνήσουν».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι ένας τρελοΠΑΟΚτσής. Χθες στα μπουζούκια έδειξε πραγματικά το πρόσωπό του όταν δεν είναι πρόεδρος.»

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Κούδας ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...