«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που πέρασα στην Τούμπα»!

Ο Βάλτερ Σκότσικ, προπονητής με τον οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε το τελευταίο του πρωτάθλημα το 1985, μίλησε στον ArenaFM 89.4.
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που πέρασα στην Τούμπα»!

Ο «δικέφαλος» και τότε είχε βρεθεί στα ημιτελικά με τον Παναθηναϊκό, έχασε 2-0 στο ΟΑΚΑ και κέρδισε 4-0 στην Τούμπα, με τον Αυστριακό να θυμάται τα όσα έγιναν σε εκείνα τα διπλά παιχνίδια.

Όσα είπε ο Βάλτερ Σκότσικ στον ArenaFM 89.4:

Για τα διπλά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό το 1985: «Φυσικά και θυμάμαι τα συγκεκριμένα παιχνίδια όπως θυμάμαι γενικότερα τα χρόνια μου στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος με αγκάλιασε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έζησα αυτές τις στιγμές στην Ελλάδα. Στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θυμάμαι ότι γινότανε πολύ σκληρές μάχες, είχαμε πολύ καλή ομάδα και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

Τι είπατε στους παίκτες πριν από την ρεβάνς και το 4-0 της Τούμπας;

«Είχα άριστη σχέση με τους παίκτες, θυμάμαι ότι τους είχα πει ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, μπείτε μέσα πιστέψτε στον εαυτό σας. Τους πώρωσα! Συζήτησα με κάθε παίκτη ξεχωριστά για να μπορέσω να τους φτιάξω την ψυχολογία».

Θυμάστε παίκτες από εκείνη την ομάδα;

«Τώρα έχουν περάσει τα χρόνια και δεν θέλω και να ξεχωρίσω κάποιον. Αλλά θυμάμαι σχεδόν όλους παίκτες και είχαμε και καλές σχέσεις. Ο Βασιλάκος ήταν ο αγαπημένος μου ο παίκτης. Πολύ καλός παίκτης και ο Δημόπουλος που πήγε μετά στον Παναθηναϊκό. Ο Κωστίκος ήταν κεντρικός επιθετικός, πάρα πολύ καλός».

Αν είχατε τον Ίβιτς μπροστά σας τι θα του λέγατε;

«Δεν την ξέρω τώρα την ομάδα, θα έλεγα όμως στον προπονητή να κάτσει να μιλήσει με κάθε παίκτη ξεχωριστά και να τους πει να δώσουν ότι έχουν , να κυνηγήσουν και την τελευταία μπαλιά. Και με την δύναμη της Τούμπας να γυρίσει το παιχνίδι».

Αναφορικά με την Τούμπα και τα κεριά που άναβε ο κόσμος:

«Φυσικά θυμάμαι την Τούμπα αλλά και τα κεριά που άναβε ο κόσμος! Στα μεγάλα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ηρακλή και Άρη , η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική».

Τι θα λέγατε στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:

«Να δώσει όλο του το είναι, να υποστηρίξει την ομάδα μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να έρθει ένα τρίτο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που πέρασα στην Τούμπα. Αυτό που ζήσαμε τότε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

 

Διαβάστε ακόμη...