Συνέντευξη Garcia

Pablo Garcia: " Αν έρθει κάποιος και μου πει να μείνω στην ομάδα, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω σε αυτήν..."
Συνέντευξη Garcia

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Pablo Garcia, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής...Είπε πολλά και ενδιαφέροντα σχετικά με τον εαυτό του, την ομάδα μας αλλά και το μέλλον του…

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που αποτελώ μέλος του ΠΑΟΚ. Είμαι ευχαριστημένος από την παραμονή μου στην πόλη και η οικογένειά μου  είναι επίσης πολύ ικανοποιημένη από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη. Στην ομάδα ο ένας βοηθάμε τον άλλον. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, φέραμε καλά αποτελέσματα με εξαίρεση κάποια παιχνίδια που δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Το Σάββατο έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι όπου στόχος είναι η αποκλειστικά νίκη»

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι που έπονται και τον παράγοντα κούραση είπε: «Περιμένω τώρα που πέρασε μία σειρά δύσκολων αγώνων να πάμε καλύτερα. Αλλά καμιά φορά αυτά τα παιχνίδια είναι πονηρά, και απρόβλεπτα. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να κατακτήσουμε την νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για το διαφορετικό πρόσωπο της ομάδας εντός και εκτός έδρας: «Είναι κάπως δύσκολο να τα εξηγήσω, για μένα δεν υπάρχει καμία διαφορά να παίζω εντός και εκτός έδρας. Δεν μπορώ όμως να μπω στο μυαλό του κάθε παίκτη για να ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Στα εκτός ήμαστε έντεκα εναντίον έντεκα, δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει διαφορά σε σχέση με τα εκτός και δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό».

Για την διαφορά που έχει εντοπίσει στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκε είπε: Σίγουρα οι οπαδοί μας είναι η μεγάλη διαφορά. Δεν έχω δει τέτοιους οπαδούς είτε στην Ευρώπη είτε στην Λατινική Αμερική, πιο παθιασμένους, πιο φανατικούς με την ομάδας του. Είναι απίστευτοι».

Αναφορικά με τη δυστοκία που εμφανίζεται τελευταία στο γκολ, είχε έτοιμη τη... λύση: «Να φέρουμε τον φαν Νίστελροϊ !!! Πέραν από την πλάκα, είναι ένα θέμα που το αντιμετωπίζουμε, δουλεύουμε πάνω σε αυτό, ήρθε κι ένας νέος παίκτης στις μεταγραφές που θα βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα. Το γκολ δεν είναι ποτέ μία εύκολη υπόθεση»

Στη συνέχεια έκανε και μία αναφορά για τον τρόπο αντιμετώπισης από τους διαιτητές: « Υπάρχουν διαιτητές και διαιτητές, αυτοί που τον καταλαβαίνουν και αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν. Πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είδαμε τον διαιτητή να μιλάει με τους παίκτες του, να γελάει. Επίσης βλέπουμε ότι στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού το κάθε άγγιγμα δίνεται φάουλ. Σε ένα φάουλ που είχε γίνει πάνω στον Σορλέν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αν το έκανα εγώ θα με τιμωρούσαν με τρεις αγωνιστικές».

Αν τον ρωτούσε κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής για την Ελλάδα και αν θα τον συμβούλευε να έρθει: «Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό, υπάρχουν πολλοί Λατίνοι παίκτες και θα του άρεσε να παίξει εδώ».

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον με τον ΠΑΟΚ: «Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο αλλά το πιο βασικό είναι αν έρθει κάποιος και μου πει να μείνω, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα». Η σχέση του με τους φιλάθλους στενή: «Με αρέσει αυτό που γίνεται από τους οπαδούς, που φωνάζουν το όνομα του, θα φροντίζω να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό με την φανέλα του ΠΑΟΚ για να τους δίνω χαρά».

Τέλος για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ είπε: «Κοιτάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, ο Ολυμπιακός έχει βέβαια μεγάλη βαθμολογική διαφορά από εμάς. Έχουμε όμως τα play off τα οποία είναι μία περίπλοκη διαδικασία γιατί δεν επιβραβεύεται η πιο σταθερή ομάδα, μιας και μπορεί να είσαι καλός σε 30 αγώνες και να χάσεις έναν στα play off και να καταστραφείς. Θέλουμε να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League και να προχωρήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Κύπελλο».

 


 

 

Διαβάστε ακόμη...