«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Οι δηλώσεις του Στέλιου Μαλεζά στην κάμερα του Novasports σχετικά με την Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στην Τούμπα, από το paokfc.gr.
«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

 Για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ: «Είναι ένα παιχνίδι που έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Στα τελευταία παιχνίδι η ΑΕΛ έχει δείξει ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Νομίζω ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στο γήπεδό τους. Ξέρουμε ποιον έχουμε μπροστά μας και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε του τρεις πόντους».

Για την αλλαγή προπονητή της ΑΕΛ: «Αυτό παίζει πάντα ρόλο σε μία ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δείξουν πράγματα στον καινούργιο προπονητή και να του αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην ομάδα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτό τον παράγοντα την Κυριακή» .

Για το αν βοήθησε η διακοπή: «Αυτό θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει πολύ αυτό το χρονικό διάστημα και θέλουμε όλοι να δείξουμε ότι η δουλειά που κάναμε δεν πήγε χαμένη» .

Για τις επιτυχίες της ομάδας μετά από διακοπές και αν θα συνεχιστεί αυτό: «Μακάρι να τα καταφέρουμε, αλλά δεν νομίζω ότι αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο. Σημασία έχει το πως θα είμαστε εμείς στον αγωνιστικό χώρο και πως θα αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο» .

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην νίκη: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να βγάλουμε το καλό πρόσωπο που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 80% των αγώνων νομίζω τα καταφέραμε, αλλά είναι φυσιολογικό να μην το καταφέρνουμε πάντα. Πρέπει να βγάλουμε τα θετικά μας στοιχεία στο χορτάρι» .

Για το αν δίνει ψυχολογική ώθηση το γκολ στο φινάλε κόντρα στον Πανιώνιο: «Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε την νίκη. Είναι κάτι δευτερεύον ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη. Πήραμε το τρίποντο και μας βοήθησε να είμαστε πιο άνετοι και με πιο καθαρό μυαλό για να δουλέψουμε τις μέρες της διακοπής, ώστε να φανούμε πιο έτοιμοι στον αγώνα που έρχεται» .

Για την τελική ευθεία της σεζόν: «Αυτό που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μόνο έτσι πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό μέχρι το φινάλε. Προς το παρόν έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με την ΑΕΛ και τα υπόλοιπα θα τα δούμε όταν έρθει ο καιρός» .

Διαβάστε ακόμη...