"Mόλις είδα το σχόλιο, το διέγραψα" (vid)

O Γιάννης Μυστακίδης παρέλαβε το βραβείο του MVP Φεβρουαρίου και τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για το θέμα που προέκυψε με την ανάρτηση του Τζαβέλλα..
"Mόλις είδα το σχόλιο, το διέγραψα" (vid)

 Αναλυτικά τόνισε:

Για τη βράβευση του: «Είναι η επιβεβαίωση των προσπαθειών μου, ευχαριστώ που ο κόσμος αναγνωρίζει αυτό που κάνω. Αν θα παίζω ή όχι βασικός είναι επιλογή του προπονητή. Όταν παίζω προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα».

Για το τι χρειάζεται για να διορθώσει ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια: «Το σημαντικότερο είναι η ενότητα, στις δύσκολες στιγμές να είμαστε ενωμένοι. Έτσι θα πετύχουμε πολλά πράγματα. Καθημερινά δουλεύουμε πάνω σ' αυτό καλά, έχει καλά στοιχεία η ομάδα. Χρειάζεται πίστη και ανάλογη συγκέντρωση στον στόχο μας».

Για τo like στο σχόλιο του Τζαβέλλα: «Πριν κρίνουμε κάποιον, καλό είναι να γνωρίζουμε την αλήθεια. Σε ό,τι αφορά στο χθεσινό ήταν απλά λάικ σε φωτογραφία από το πανηγύρι της Εθνικής. Αμέσως μόλις είδα το σχόλιο, τι γράφει το διέγραψα».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στη σεζόν: «Θέλουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου, να κάνουμε χαρούμενη την οικογένεια και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αφήνουμε τα προβλήματα μας στην άκρη, η ομάδα έχει δείξει ότι έχει προχωρήσει. Επίσης, η πρώτη θέση στα πλέι οφ είναι στόχος μας, για να πετύχουμε τη μεγαλύτερη επιδίωξη που είναι η συμμετοχή σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την μη κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευελπιστώ το καλοκαίρι να βρεθώ στα πλάνα του Σκίμπε και να συμμετέχω στην προσπάθεια στα προκριματικά του Μουντιάλ. Δεν μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα από τη μη κλήση τώρα, στεναχωρήθηκα. Πιστεύω πως το άξιζα, δουλεύω σκληρά μέσα από τον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα προτιμούσε να αγωνίζεται σαν δεύτερος επιθετικός: «Μ' αρέσει να αγωνίζομαι. Το που το επιλέγει ο προπονητής, αυτή την ερώτηση να την κάνετε σε εκείνον. Εγώ ακολουθώ πιστά τις εντολές του προπονητή κι αν μου ζητήσει να παίξω και τερματοφύλακας θα το κάνω».

Διαβάστε ακόμη...