"Θα επιστρέψω νωρίτερα" (vid)

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τόνισε στο περιθώριο της βράβευσης του για το best goal Φεβρουαρίου...
"Θα επιστρέψω νωρίτερα" (vid)

 Για το πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους: «Ας αφήσουμε να είναι μια έκπληξη το πότε θα γυρίσω στην ενεργό δράση. Πιστεύω ότι θα επιστρέψω νωρίτερα από ό,τι ο κόσμος περιμένει» 

Για την  εώς τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Το ξεκίνημα μου στον ΠΑΟΚ ήταν τέλειο, όλα τα κομμάτια του παζλ κόλλησαν όπως θα έπρεπε να κολλήσουν. Όλοι στην ομάδα με υποδέχθηκαν πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό».

Για την Εθνική Σερβίας: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω πολλά. Περιμένω την στιγμή να μπω στο γήπεδο και να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο. έχουμε πολλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω κάποια στιγμή να κάνω και το ντεμπούτο με την Εθνικής και τότε θα πούμε περισσότερα».

Για την έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση του ΠΑΟΚ: «Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Κάνεις δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει την μια φορά κερδίζει την καλύτερη ομάδα του κόσμου και την επόμενη χάνεις από την χειρότερη χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις γιατί. Ο ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα χρειάζεται σταθερότητα και καλές εμφανίσεις σε όλη τη σεζόν , αυτό όμως δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει συνεχώς. Σε όλες τις ομάδες που έχω παίξει υπήρχαν παιχνίδια που χάναμε και δεν καταλαβαίναμε γιατί. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να έχει σταθερότητα , ωστόσο υπάρχουν στο ποδόσφαιρο κακές περίοδοι που δεν μπορείς να εξηγήσεις».

Διαβάστε ακόμη...