Ένας χρόνος Vladan Ivic

Ένας χρόνος. Διάστημα αρκετά μικρό, αλλά και πολύ μεγάλο ταυτόχρονα. Ειδικά στον χώρο του ποδοσφαίρου που όλα αλλάζουν σε μια στιγμή και ειδικά όταν μιλάμε για προπονητή. Ο Βλάνταν Ίβιτς συμπλήρωσε 365 μέρες στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Ένας χρόνος Vladan Ivic

Τέτοια μέρα πριν ένα χρόνο βρέθηκε μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Από το φροντιστήριο της Κ20 πήρε προαγωγή στο... πανεπιστήμιο της πρώτης ομάδας. Με τις απαιτήσεις να είναι μεγάλες και τον δείκτη δυσκολίας αρκετά υψηλός.

Ο Ίβιτς έδειξε ικανότητα διαχείρισης της κατάστασης, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στα Play Offs και κατέκτησε την πρώτη θέση παρότι ο Δικέφαλος μπήκε στο μίνι πρωτάθλημα με μειονέκτημα δύο βαθμών. Μια επιτυχία που του έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσει το έργο του μετά την ανανέωση του συμβολαίου του από τον Ιβάν Σαββίδη. Σήμερα (09.03) ο Σέρβος τεχνικός κλείνει ένα χρόνο στον πάγκο του ΠΑΟΚ και εξακολουθεί να «χτίζει» την ομάδα που ονειρεύεται ο κόσμος.

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στην κάμερα του PAOK TV κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της ως τώρα θητείας του. Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube.

 

Διαβάστε ακόμη...