"Φαβορί ο ΠΑΟΚ αν είναι αυτός που πρέπει"

Τον συναντήσαμε λίγο μετά το τέλος του αγώνα της Κ20 του ΠΑΟΚ με αυτήν του γάβρου και βρήκαμε την ευκαιρία να τα πούμε. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κερμανίδη...  
"Φαβορί ο ΠΑΟΚ αν είναι αυτός που πρέπει"

Αναλυτικά τα όσα μάς είπε:

Για την ήττα της Κ20: "Εντάξει δε λέει τίποτα το σκορ. Σ' αυτές τις ηλικίες δεν λέει κάτι το σκορ. Ιδιαίτερα από την στιγμή που τα δικά μας παιδιά είναι μικρότερα σε ηλικία απ' αυτά του ολυμπιακού. Μπορεί να δει κανείς πως η σωματοδομή των παιδιών του ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο καλή όσο του Ολυμπιακού λόγω της ηλικίας τους".

Για τον προπονητή Pablo Garcia: "Ο Pablo φαίνεται ότι έχει κάνει καλή δουλεία. Η ομάδα έχει προσανατολισμό στο παιχνίδι της και προσπαθεί να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο. Με την πάροδο του χρόνου θα φανεί περισσότερο η καλή δουλεία του. Ειδικά όταν μεγαλώσουν κι άλλο τα πιτσιρίκια. Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο που διευκολύνουν τη δουλεία του προπονητή. Απλά ίσως θα ήταν καλύτερο, αυτά τα μεγάλα ματς των ακαδημιών να γίνονταν σε κάποια επαρχιακή πόλη, όπως η Δράμα πχ, έτσι ώστε να προσελκύσεις περισσότερο κόσμο αλλά και για να διαφημίσεις το προϊόν σου."

Για το ματς το βράδυ κόντρα στον ολυμπιακό : "Το ΠΑΟΚ – ολυμπιακός. Η αιώνια μάχη μεταξύ βορρά και νότου... Ο ΠΑΟΚ έχει να φοβηθεί μόνο τον κακό του εαυτό. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία μετά από χρόνια παίζει ένα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Είναι σε καλό μομέντουμ σε αντίθεση με τον ολυμπιακό. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει εύκολα την νίκη το βράδυ".

Για το αν θεωρεί, βάσει των λεγομένων του, φαβορί τον ΠΑΟΚ: "Ξεκάθαρα. Αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει πιστεύω πως θα έρθει εύκολα η νίκη."

Για τους αγώνες του παρελθόντος μεταξύ των δύο ομάδων: "Ήταν άλλα ματς εκείνα. Ερχόταν ο Ολυμπιακός και ήξερε από πριν πως θα χάσει. Αντιμετωπίζαμε εκείνους τους αγώνες διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Η Τούμπα ήταν κατάμεστη και ''έβραζε''. Ανεξάρτητα της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων, όλα τα ματς είχαν ιδιαίτερο πρεστίζ και βάρος. Ζούσαμε για αυτά τα παιχνίδια."

Διαβάστε ακόμη...