«Να μπούμε δυνατά για τη νίκη»

Ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της nova για τον αγώνα με την ΑΕΠ ηρακλής και το PAOKMANIA σας τις παρουσιάζει.
«Να μπούμε δυνατά για τη νίκη»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Άν ο αγώνας με τη Σάλκε ήταν μια απόδειξη για το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στο μέλλον και αν εν τέλει δικαιούταν ο ΠΑΟΚ κάτι περισσότερο: «Παίξαμε καλά σε αυτό παιχνίδι, ήμασταν ανώτεροι κόντρα στην Σάλκε στο 2ο παιχνίδι. Βέβαια, το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο σε σχέση με το δεύτερο για εμάς, είχαμε αρκετές φάσεις, μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο ακόμα γκολ. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε λίγο η απόδοση μας, ο αντίπαλος είχε δυο-τρεις φάσεις αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε ή να χάσουμε, βγήκε τελικά η ισοπαλία. Περιμέναμε κάτι καλύτερο, πλέον έχει τελειώσει αυτό και εμείς έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και συνεχίζουμε».

Για το τι χρειάζεται ώστε ο ΠΑΟΚ να παγιωθεί σε παρόμοιες εμφανίσεις όπως στη Γερμανία: «Πιστεςύω και στο παρελθόν και σε άλλα παιχνίδια του Europa League, όπως και στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, είχαμε καλές εμφανίσεις. Παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργικό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί σε αυτό και είμαστε σε καλό δρόμο. Βέβαια πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν και εμείς δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι καθημερινά. Είμαστε σε καλό δρόμο, βέβαια μέχρι τώρα τα πράγματα μπορούμε να πούμε ότι πάνε σιγά-σιγά καλά, αλλά πάντα ζητάμε κάτι παραπάνω».

Αν η παρουσία της ομάδας στους δυο αγώνες με τη Σάλκε δίνει το έναυσμα στο να χρησιμοποιήσει πιο συχνά το 3-5-2: «Έχουμε παίξει κάποια παιχνίδια σε αυτόν τον σχηματισμό, πιστεύω και σε αυτά τα δυο παιχνίδια, μπορεί το δημιουργικό κομμάτι στο πρώτο παιχνίδι να μην ήταν τόσο καλό όσο στο δεύτερο, αλλά έχουμε δείξει ότι και σε αυτό το σύστημα μπορούμε να παίζουμε. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν, καταλαβαίνουν το σύστημα και είναι καλό όταν χρειαστεί, να κάνουμε αυτό. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι πιο έτοιμοι».

Ποια η άποψη του για τον Ηρακλή και τι περιμένει απο την ομάδα του: «Το θετικό για εμάς είναι η νίκη. Βέβαια είναι ένα ντέρμπι, ανεξάρτητα σε ποια θέση βρίσκεται τώρα ο Ηρακλής. Μπορεί αυτή η θέση να μην είναι δίκαια για αυτή την ομάδα. Παίζουν με πάθος, έχουν καλούς παίκτες, ιδιαίτερα μπροστά έχουν επικίνδυνους παίκτες. Μια ομάδα που το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πολύ ανεβασμένη. Ιδιαίτερα στα δυο τελευταία παιχνίδια, πήραν έναν βαθμό, όπου κατά την άποψη μου έπρεπε να πάρουν περισσότερους βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να κερδίσουμε εκεί 20 χρόνια, είναι κάτι που όλους εμάς στην ομάδα μας δίνει ένα κίνητρο. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό, στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να επιστρέψουμε από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια δύσκολη έδρα, σε ένα ντέρμπι. Πάντα μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι, είναι πιο δύσκολα τα παιχνίδια, δυστυχώς εμείς έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν έχουμε περιθώρια για να χάσουμε άλλους βαθμούς και πρέπει να προσαρμοστούμε για να μπούμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...