«Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια.
«Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο νεαρός αμυντικός μέσα από το paokfc.gr.

Για το παιχνίδι με την Σάλκε: «Σίγουρα το παιχνίδι αφήνει μία πίκρα. Τόσο σε εμάς όσο και στους φιλάθλους της ομάδας. Ήταν μία βαριά ήττα στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να συνέλθουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτή την βραδιά» .

Για το αν ο ΠΑΟΚ έβγαλε τον καλύτερό του εαυτό: «Δεν βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μπορούσαμε και θέλαμε. Νομίζω ότι είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε την νίκη.΄Δεν ήταν η καλύτερή μας βραδιά. Απέναντί μας είχαμε μία πολύ καλή ομάδα, με καλές μονάδες και σωστά στημένη. Θέλω να κρατήσω το γεγονός ότι μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα και να πάρουμε την νίκη» .

Για τα μαθήματα που αφήνει η αναμέτρηση κόντρα στους Γερμανούς: «Είναι μία σπουδαία εμπειρία για όλους τους παίκτες. Είδαμε μία ομάδα του επιπέδου την Σάλκε να μην δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ. Είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στην αρχή και να είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Το γεγονός όμως ότι η Σάλκε στις λίγες ευκαιρίες που έκανε βρήκε τρία γκολ, και μάλιστα τα δύο από στημένα, πρέπει να το κρατήσουμε και να αντιδράσουμε καλύτερα στον συγκεκριμένο τομέα σε επόμενα σημαντικά παιχνίδια» .

Για την συνέχεια: «Μπορεί να μας επηρεάσει η ήττα στην Ευρώπη, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα. Αρχικά πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή και στην συνέχεια να κάνουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση στην Γερμανία» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην Βέροια: «Αγωνίστηκα πέρυσι στην Βέροια και με βοήθησε σε πολλά πράγματα. Η ομάδα φέτος έχει αλλάξει πολύ σε πρόσωπα. Πρέπει να μπούμε σωστά στην αναμέτρηση, να κερδίσουμε από νωρίς το παιχνίδι και να επανέλθουμε στις νίκες» .

Διαβάστε ακόμη...