«Εκνευρίστηκα, σούταρα και... κερδίσαμε»

Απολαυστικός ο υψηλόσωμος επιθετικός του ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του σε πολωνική ιστοσελίδα.
«Εκνευρίστηκα, σούταρα και... κερδίσαμε»

Για την νέα σελίδα στην καριέρα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μίλησε στην πολωνική ιστοσελίδα se.pl ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο άσος του Δικεφάλου δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νέα του ομάδα και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, μίλησε για τον αντικαταστάτη του στην Λέγκια, Τόμας Νέτσιντ, αλλά και τις αντιδράσεις των φίλων της πρώην ομάδας του για την μετακίνηση του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε για:

- τη ζωή στη Θεσσαλονίκη: «Ζω στο πιο ωραίο σημείο της πόλης, έχω ένα σπίτι με δύο πισίνες. Μία εσωτερική και μία εξωτερική. Κάθε πρωί, όταν ξυπνάω, βλέπω από το παράθυρο μου τη θάλασσα. Δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς για αυτό».

- τον αντικαταστάτη του στη Λέγκια, Τόμας Νέτσιντ: «Έχει ένα καλό βιογραφικό. Πιστεύω ότι μπορεί να αντέξει την πίεση και θα συνεχίσει να σκοράρει όπως εγώ και ο Νίκολιτς».

- το πρωτάθλημα και αν μπορεί να το διεκδικήσει η Λέγκια: «Ναι, Η Λέγκια είναι ένα επίπεδο πάνω από τις άλλες ομάδες».

- το αν ήθελε να αντιμετωπίσει στο μέλλον τη Λέγκια: «Θα προτιμούσα να μην συμβεί αυτό, επειδή έχω παίξει εκεί. Αλλά αν συμβεί, θα ήθελα να σκοράρω ένα γκολ (γελάει)».

- τις αντιδράσεις του κόσμου της Λέγκια για τη φυγή του: «Έχω την αίσθηση ότι αυτοί που μου κουνάνε τώρα το δάκτυλο, είναι αυτοί που με αγάπησαν περισσότερο. Για αυτό και τους πλήγωσε τόσο το γεγονός ότι έφυγα και το καταλαβαίνω αυτό. Μου αρέσει όταν ο κόσμος είναι τόσο παθιασμένος».

- τα παιχνίδια με τον Αστέρα και την Ξάνθη: «Μπήκα όταν το σκορ ήταν στο 1-1, ήθελα λίγο... δράμα. Στην αρχή περίμενα, αλλά σύντομα εκνευρίστηκα, οπότε σούταρα, έκανα το 1-2 και κερδίσαμε. Όλα κυλούν ομαλα εδώ. Το γκολ που πέτυχα στα 80 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο μου (σ.σ. κόντρα στον Αστέρα), ήταν το πιο γρήγορο στην καριέρα μου και βοήθησε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτή η νίκη με 2-1 ήταν για το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει οκτώ παιχνίδια στη σειρά και έχει ανέβει πολύ».

Διαβάστε ακόμη...