«Μακάρι να γίνω ο Ιμπραΐμοβιτς του ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη σε μέσο της Σερβίας παραχώρησε ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και αναφέρθηκε στις πρώτες του εμπειρίες από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.
«Μακάρι να γίνω ο Ιμπραΐμοβιτς του ΠΑΟΚ»

 Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να επιλέξει την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε, επίσης, για τους συμπατριώτες του Ίβιτς και Μπρκιτς, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς επέμενε για την απόκτησή μου. Ένας από τους λόγους που ήρθα στην Ελλάδα, είναι γιατί θα είμαι στο ραντάρ του προπονητή της Εθνικής Σερβίας, Σλαβολιούμπ Μούσλιν. Θα κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να κληθώ στην Eθνική ομάδα. Θα πεθάνω για την Σερβία».

Για το ότι αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί υπέγραψα συμβόλαιο με μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Όλα λειτουργούν στο υψηλότερο επίπεδο, είναι λογικό να μιλάμε για ένα κλαμπ με φιλοδοξίες και στόχους. Είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ και ελπίζω να δικαιολογήσω γρήγορα τις προσδοκίες του κόσμου. Θέλω να δικαιώσω όλους εκείνους που πίστεψαν σε μένα. Έχω κίνητρο για να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό. Μου αρέσει να παίζω υπό πίεση».

Για τον Ζέλικο Μπρκιτς: «Είναι ένας καταπληκτικός τύπος! Το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό, δεν μπορώ να πω το παραμικρό. Ο Ζέλικο με βοήθησε να προσαρμοστώ εύκολα καθώς ο ίδιος βρίσκεται στην ομάδα περισσότερο καιρό από εμένα...»

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Παρά το γεγονός ότι είναι νεαρός, παρατήρησα ότι είναι πολύ καλός επαγγελματίας. Του αρέσει το επιθετικό στυλ παιχνιδιού και έχει την νοοτροπία για νίκη σε κάθε ματς. Έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι θα με βοηθήσει πολύ να γίνω καλύτερος παίκτης. Μπορώ να μάθω πολλά από τον προπονητή, αλλά αυτό που θα πάρει από μένα στο γήπεδο θα είναι νοοτροπία νικητή. Έκανα ένα μήνα χωρίς ματς και τώρα χρειάζομαι λίγο χρόνο για να είμαι απόλυτα έτοιμος, έτσι για την ώρα μπαίνω σιγά - σιγά μέσω του ροτέισον της ομάδας».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Αυτή τη σεζόν ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο. Γενικά όμως ο ΠΑΟΚ είναι στο σωστό δρόμο. Το πρωτάθλημα μας είναι απαραίτητο, ωστόσο, ακόμη έχουμε δρόμο μπροστά μας προκειμένου να δώσουμε ένα τέλος στο σερί του Ολυμπιακού».

Για όσους τον προσφωνούν... Ζλάταν λόγω του παρουσιαστικού του: «Θέλω να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα, να γίνομαι καλύτερος ποδοσφαιριστής. Και πιο πριν άκουγα διάφορα για μένα και τον Ιμπραΐμοβιτς, είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο. Μακάρι να γίνω ο... Ιμπραΐμοβιτς του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...