«Υπέρβαση ο Στάροβιτς ...»

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
«Υπέρβαση ο Στάροβιτς ...»

«Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι του Λιγκ Καπ. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και με την απόκτηση του Στάροβιτς θα πετύχει τους στόχους της. Είναι υπέρβαση η απόκτηση του Στάροβιτς. Στο βόλεϊ ηγούμαι μεν εγώ, αλλά οι αποφάσεις παίρνονται μαζί με τον κύριο Κατσαρή. Είμαστε μαζί σε αυτό το καράβι.

Δυστυχώς όταν τραυματίστηκε ο Χάρρυ Γκόμεζ για δεύτερη φορά έπρεπε να υποστούμε μια δαπάνη που δεν είχε προγραμματιστεί. Ελπίζουμε ότι με την καλή πορεία και τη συμπαράσταση των φιλάθλων θα ανταπεξέλθουμε.

Ο Στάροβιτς ήρθε για το νταμπλ αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει κλήρωση, αλλά ορισμός στη Ευρώπη. Τώρα με την Τουρ μετά τη Σοργκούτ. Ο τελικός είναι δύο παιχνίδια με την Τρεντίνο. Είναι η κρυφή μας επιθυμία η Ευρώπη. Αν μας έρθει, καλώς.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των μεταγραφών. Ο πασαδόρος δεν είναι εύκολο να αλλαχτεί στη μέση της περιόδου. Το 90% των μπαλιών περνά από τα χέρια του. Αν τον αλλάξεις περισσότερο κακό μπορεί να κάνεις.

Ο Στάροβιτς είναι καθόλα έτοιμος για να αγωνιστεί αύριο με την Τουρ. Ελπίζουμε να γεμίσει το παλατάκι. Το θέλει η ομάδα, το θέλουν οι παίκτες που τα φτερά τους παίρνουν αέρα με τον κόσμο στο γήπεδο.

Είναι γεγονός ότι υπάρχει προφορική διαβεβαίωση από την Ομοσπονδία ότι το φάιναλ φορ του κυπέλλου θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Δεν ενθουσιάζομαι όμως ακόμα. Είμαι σίγουρος πάντως ότι θα γίνει στην Μακεδονία το φάιναλ φορ. Αν οι άλλες ομάδες δε δέχονται να γίνει στο Παλατάκι, γιατί όχι Κοζάνη ή Κατερίνη; Είμαι αντίθετος με τον Παλέ ντε Σπορ για ευνόητους λόγους.»

Διαβάστε ακόμη...