«Να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι»

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σχολιάζοντας το προσεχές παιχνίδι αλλά και τις μεταγραφές του Δικεφάλου.
«Να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού από το paokfc.gr.

Για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο:«Σίγουρα θα είναι μία διαφορετική αναμέτρηση. Δύσκολη, όπως και κάθε παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που άλλαξε πρόσφατα προπονητή και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις πλέον. Περιμένω να αγωνιστούν με διαφορετικό τρόπο, γεγονός που θα μας δυσκολέψει. Στον αγώνα Κυπέλλου ξεκουράστηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές τους για το παιχνίδι που έρχεται, πράγμα βέβαια που κάναμε κι εμείς. Ο στόχος μας είναι γνωστός. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά» .

Για τις μεταγραφές Ενρίκε και Ουάρντα :«Ο Ενρίκε είναι ένας παίκτης που μας λείπει από τις αρχές Ιανουαρίου. Βέβαια αποκτήσαμε και τον Ουάρντα , που έχει αυτό τον ρόλο, γεγονός θετικό. Περιμένουμε και από τους δύο να μπούμε σύντομα στην ομάδα, να ξεκινήσουν προπονήσεις και να τους υπολογίζω όσο πιο γρήγορα γίνεται» .

Διαβάστε ακόμη...