«Έχει τα κότσια να παίξει στον ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου μίλησε στο Metropolis 95.5 για ένα δικό του παιδί, τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, που ξεχώρισε στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό.
«Έχει τα κότσια να παίξει στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε για:

- τον Δεληγιαννίδη: «Μεγάλωσε εδώ στη Θεσσαλονίκη, στη Καλαμαριά, είναι ΠΑΟΚτσάκι και τώρα που βρίσκεται στον μεγάλο αυτό σύλλογο το όνειρο του γίνεται πραγματικότητα».

- το εάν μπορεί να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ: «Από την πρώτη μέρα κάνει μεγάλη προσπάθεια να καθιερωθεί και να αναδειχθεί. Έχει περάσει δύσκολα αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο, πρέπει να προσπαθήσει και να αναδειχθεί. Κάθε φορά που του δόθηκε η ευκαιρία την εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και χθες απέδειξε ότι μπορεί να παίξει, έχει τα κότσια να παίξει στον ΠΑΟΚ».

- το ποια είναι η θέση του: «Όταν ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από την ακαδημία τον πήρε ως επιθετικό, εξαιρετικό ταλέντο με ευχέρεια στο σκοράρισμα, καλές ντρίμπλες, μπουκαδόρος αλλά στην πορεία είδα ότι τον χρησιμοποιούν ως αμυντικό. Είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης και σε όποια θέση και αν παίξει δε θα έχει πρόβλημα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε θέση αλλά έχει χαρακτηριστικά επιθετικά και εξαιρετικές ικανότητες στον επιθετικό τομέα ειδικά και στο σκοράρισμα. Δεν κινήθηκε ως μπακ αλλά σαν φουλ μπακ, βοήθησε και στην επίθεση, έβαλε και γκολ και στον τρόπο με τον οποίο έπαιξε ο ΠΑΟΚ χθες νομίζω ότι μπορεί να παίξει το ρόλο αυτό ο Παναγιώτης».

- την ανάδειξη νέων από τα τμήματα υποδομής: «Ο ΠΑΟΚ ξοδεύει πολλά εκατομμύρια για τα τμήματα υποδομής και βλέπεται ένα παιδί στη διπλανή πόρτα να υπάρχει. Οι αξιολογήσεις πρέπει να προσεχθούν και περιπτώσεις όπως ο Παναγιώτης δεν θα πρέπει να παραμερίζονται αλλά να προωθούνται».

Τέλος, τόνισε ότι: «Τον Παναγιώτη τον είδαμε ένα μήνα πριν στην Ελευσίνα, εύχομαι να μην τον δω μετά από δύο μήνες. Με την προσπάθεια που έκανε χθες, εύχομαι να του δοθεί πάλι η ευκαιρία σύντομα».

Διαβάστε ακόμη...