«Από εμάς εξαρτάται» (video)

Ο Λέο Μάτος υπογράμμισε πως η επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξαρτάται από την απόδοση των παικτών του «Δικέφαλου» του Βορρά.
«Από εμάς εξαρτάται» (video)

Ο Βραζιλιάνος μπακ των «ασπρόμαυρων» υπογράμμισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δώσει προσοχή στις αντεπιθέσεις της ομάδας των Ιωαννίνων και παράλληλα συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να ξεπεράσει και τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Ζωσιμάδες», για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε αυτό το γήπεδο, αλλά ξέρω ότι τα παιχνίδια εξαρτώνται από μας, ξέρω ότι αν μπούμε και κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, να πιέσουμε, να μην αφήσουμε πολύ την μπάλα στον αντίπαλο, να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις -υποθέτω ότι έτσι θα παίξει ο γηπεδούχος- πιστεύω ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι στο οποίο όλα θα εξαρτηθούν από μας."

Ποια είναι τα στοιχεία που προσέχουν οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια: "Σίγουρα όταν ένα γήπεδο δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση όσο έχουμε συνηθίσει και όταν η ομάδα η οποία δημιουργεί παιχνίδι βρίσκεται σε ένα τέτοιο γήπεδο, είναι πιο δύσκολο. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να πας το παιχνίδι τόσο τεχνικά, αλλά πρέπει να είσαι επιθετικός, να παίξεις δυνατά, να πιέσεις, να εκμεταλλευτείς τα λάθη του αντιπάλου. Και στο ματς εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό το γήπεδο δεν ήταν καλό, είχε τρύπες και μπαλώματα, αλλά παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πήραμε τη νίκη με γκολ στο τέλος. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και να πιέζουμε για 90 λεπτά"

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε ακόμη...