«Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην κάμερα του Novasports, αναλυτικά από το paokfc.gr.
«Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Για το παιχνίδι στην Λιβαδειά: «Σίγουρα θέλαμε να ξεκινήσουμε το νέο έτος με μία νίκη για να συνεχίσουμε και το σερί που αφήσαμε στο 2016. Ξέραμε εξ αρχής ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι ο αντίπαλος θα κλειστεί και θα μας περιμένει, όπως και έγινε. Ευτυχώς στο τέλος τα καταφέραμε. Είχαμε ευκαιρία να τελειώσουμε και πιο νωρίς το παιχνίδι αλλά στο φινάλε τα καταφέραμε» .

Για την νίκη παρά τις απουσίες: «Σίγουρα το να λείπουν παίκτες από την ομάδα δεν είναι ότι καλύτερο. Πιστεύω όμως ότι όσοι βρίσκονται εδώ, βρίσκονται επειδή το αξίζουν και δείχνουν κάθε φορά που παίρνουν την ευκαιρία τους, ότι αξίζει να ανήκουν σε αυτή την ομάδα. Το καλό είναι ότι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είμαστε όλοι διαθέσιμοι και θα είμαστε δυνατοί, όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο» .

Για τα στοιχεία που έχουν οδηγήσει στο νικηφόρο σερί: «Αυτό οφείλεται και στην καλή κατάσταση που υπάρχει στα αποδυτήρια αλλά και στην ψυχολογία μας που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί και αν γίνεται να μην δεχθούμε και πάλι γκολ. Εύχομαι να φτάσουμε αυτό το σερί όσο πιο ψηλά γίνεται» .

Για τα καιρικά φαινόμενα και πόσο επηρεάζουν: «Είναι πολύ δύσκολα. Δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις στην προπόνηση. Μας δυσκολεύουν πολύ. Συν το ότι με τις χαμηλές θερμοκρασίες είμαστε πιο ευάλωτοι σε τραυματισμούς. Βέβαια όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να ζήσουμε με αυτά» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο ΠΑΣ έχει αποδείξει τα τελευταία πέντε χρόνια ότι δημιουργεί κάτι καλό. Προσπαθεί να μπει στην πεντάδα και τα Play Offs. Είναι μία ομάδα που μας δυσκολεύει, κυρίως εκτός έδρας. Είναι ένας καλός αντίπαλος, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει και συγκεντρωμένοι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε» .

Για τα στοιχεία που θα φέρουν την νίκη: «Θα μας μιλήσει ο προπονητής για αυτά πριν το παιχνίδι. Θα μας πει ότι χρειαζόμαστε για τον αντίπαλο και θα μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε» .

Διαβάστε ακόμη...