«Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας.
«Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Διαβάστε από το paokfc.gr τις δηλώσεις του Βόσνιου άσου για την αναμέτρηση κόντρα στους Ηπειρώτες αλλά και όλα όσα είπε για την κατάσταση της ομάδας και το μέλλον του σε αυτή.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και το διάστημα της διακοπής:«Αισθάνομαι πολύ καλά αυτή την στιγμή. Ξεκουράστηκα και πέρασα χρόνο στην πόλη στην Βοσνία, μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου» .

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Λιβαδειά:«Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Τον Δεκέμβριο παίξαμε πολύ καλά επίσης, και συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις. Τώρα θέλουμε να πάρουμε την νίκη και στο επόμενο παιχνίδι» .

Για το γεγονός ότι πλέον η ομάδα δίνει σταθερότητα:«Πλέον όλοι στην ομάδα ξέρουμε πως θέλουμε να παίξουμε. Χρειαζόμασταν χρόνο για να βρούμε σταθερότητα, λόγω του γεγονότος ότι ήρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες στην ομάδα. Είναι δύσκολο αυτό. Πλέον νομίζω ότι παίζουμε καλά» .

Για το αν οι νίκες βοηθούν στον τομέα της ψυχολογίας ή στο βαθμολογικό κομμάτι αποκλειστικά:«Μας βοηθούν να φτάσουμε στην κορυφή. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις, έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα και όλα δουλεύουν πολύ καλά τώρα» .

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του:«Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο ακόμα. Τα πράγματα εδώ για μένα είναι πάρα πολύ καλά και σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ και τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε. Αν κάποια στιγμή έρθει η ώρα να φύγω, θα φύγω» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:«Γνωρίζω ότι φέτος τα Γιάννινα παίζουν πολύ καλά. Έχουμε όμως προετοιμαστεί για το παιχνίδι, ξέρουμε τον τρόπο που αγωνίζονται και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη» .

Για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον Ζάιρο:«Είναι ένα πολύ καλό παιδί, ελπίζω να μην αγωνιστεί εναντίον μας» .

Διαβάστε ακόμη...