«Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε στην κάμερα του Novasports σχετικά με το ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας στην Κέρκυρα, ενώ αναφέρθηκε και στην χρονιά που φεύγει.
«Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας»

Για την επιστροφή του στην δράση στον αγώνα κόντρα στον Πανελευσινιακό:«Με χαροποίησε το γεγονός ότι έκανε την πρώτη μου συμμετοχή για φέτος. Έπαιξα τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι την περσινή σεζόν με την φανέλα της Βέροιας και χάρηκα για την νίκη, όπως και όλη ομάδα, τόσο για την πρόκριση όσο και για την πρωτιά στον όμιλο» .

Για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας:«Το Κύπελλο είναι μία ευκαιρία για διάκριση φέτος για την ομάδα» .

Για το αν έχει κάποια προτίμηση στην κλήρωση:«Δεν θα έλεγα ότι έχω κάποια προτίμηση. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος και όποιος και να είναι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα:«Φέτος έχουν δείξει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα στο τακτικό και το αμυντικό κομμάτι. Όλοι οι παίκτες τους παίζουν με πολύ πάθος. Είναι ομάδα που δεν ανοίγεται πολύ, ειδικά με μεγάλες ομάδες και πιστεύω θα κλειστεί πίσω. Από εκεί και πέρα εμείς θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τις όποιες ευκαιρίες θα δημιουργήσουμε και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς από την Κέρκυρα» .

Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε η ομάδα:«Όλο αυτό ανήκει στο παρελθόν. Αυτά συμβαίνουν σε μία ποδοσφαιρική ομάδα. Είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Στο μόνο που δεν τα πηγαίνουμε τόσο καλά είναι το πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να δώσουμε βάση, να μην χάνουμε ευκαιρίες και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα» .

Για το σερί τριών νικών που τρέχει ο ΠΑΟΚ:«Οι τρεις νίκες μας δίνουν ώθηση και ψυχολογία. Θέλουμε να τις κάνουμε τέσσερις ώστε να έχουμε χρόνο μετά στην διακοπή να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε δυνατά με το νέο έτος» 

Για το 2016 που φεύγει:«Θέλω να κρατήσω την προηγούμενη σεζόν, που με βρήκε με πολλά παιχνίδια στα πόδια μου, αλλά και τις εμπειρίες που πήρα από την προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Θα περιμένω το νέο έτος να πάρω περισσότερες ευκαιρίες και να δείξω τι μπορώ να κάνω» .

Διαβάστε ακόμη...