"Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που θέλουμε"

Με ξεχωριστό τρόπο πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε ο Γκάρι Ροντρίγκες καθώς η ομάδα είχε ανάγκη να πετύχει μία τόσο σπουδαία νίκη.
"Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που θέλουμε"

Ο «χρυσός» σκόρερ μίλησε για το πρώτο διπλό του ΠΑΟΚ στην Ιταλία, για τις ελπίδες πρόκρισης και για το πραγματικό πρόσωπο του Δικεφάλου.

- Γκάρι, θυμάσαι τη φάση του τρίτου γκολ, πως κινήθηκες στην αντίπαλη περιοχή και πως το πέτυχες;
«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το περιγράψουμε. Όλοι το είδαν, είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Όλη η ενέργεια που έγινε ήταν πολύ καλή, όπως και το τελείωμα της φάσης. Ήταν το ιδανικό φινάλε σε ένα δύσκολο αγώνα».

- Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχες χάσει πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Πιστεύεις ότι εξιλεώθηκες, έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου;
«Ναι είναι λογικό, γιατί είναι και ψυχολογικό το θέμα, όταν χάνεις αρκετές ευκαιρίες. Και εγώ δεν έχω συνηθίσει να χάνω τόσες ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος και για εμένα και για την ομάδα που μπήκε αυτό το γκολ και καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ μεγάλη νίκη».

- Ποιος είναι ο πραγματικός ΠΑΟΚ, αυτός που χάνει από την Καραμπάκ δύο φορές χωρίς να βάλει γκολ, αλλά και από τον Πανιώνιο ή μήπως ο ΠΑΟΚ που κερδίζει την Φιορεντίνα;
«Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι στην Φλωρεντία και αξίζαμε την νίκη. Με αντίπαλο την Καραμπάκ δεν ήμασταν καλοί. Γενικά από την αρχή της σεζόν έχουμε δείξει και θετικά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Χαίρομαι που πήραμε αυτό το αποτέλεσμα για την ομάδα, είναι πολύ σημαντικό και ελπίζω από εδώ και πέρα να συνεχίσουμε έτσι για να δείχνουμε τον πραγματικό ΠΑΟΚ».

- Μπορεί να «χτίσει» η ομάδα σε αυτή την νίκη;
«Βεβαίως μπορούμε να «χτίσουμε». Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο τη Δευτέρα. Όλα τα ματς στη Superleague δεν είναι εύκολα και πρέπει να ήμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να προσέξουμε. Έχουμε πολλά παιχνίδια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό. Να ήμαστε ενωμένοι σαν μία οικογένεια για τη δύσκολη συνέχεια. Έχουμε ελπίδες για να προκριθούμε».

- Ο τεχνικός της Φιορεντίνα δήλωσε πως οι ακραίοι του ΠΑΟΚ, δηλαδή εσύ και ο Τζάλμα δημιουργήσατε πολλά προβλήματα στην άμυνά τους. Τι θα ήθελες να σχολιάσεις;
«Είναι καλό να ακούω αυτά τα λόγια από έναν σοβαρό προπονητή, για κάθε παίκτη. Είναι επίσης αλήθεια πως ήμαστε καλοί παίκτες και πρέπει να δείξουμε περισσότερα. Είναι όμορφο να ακούς αυτά τα λόγια, έχουμε όμως συνεχόμενα ματς στα οποία πρέπει να ανταποκριθούμε για να διατηρήσουμε το καλό κλίμα στην ομάδα».

«Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε την Λίμπερετς»

- Γκάρι, αυτή η νίκη, σε ποσότητα συναισθημάτων ισοδυναμεί με μία πρόκριση. Θα είναι άδικο τελικά εάν η ομάδα σου δεν προκριθεί;
«Είναι όμορφο το συναίσθημα μετά από την νίκη, όμως δεν θα είναι το ίδιο εάν δεν περάσουμε. Θα είναι και άδικο, γιατί έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, μπορούμε να το πάρουμε, πρέπει να το πάρουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε και δεν περάσουμε, δεν θα είναι άδικο γιατί πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς».

«Θα πούμε για ανανέωση όταν έρθει η ώρα»

Με αφορμή τις πρόσφατες ανανεώσεις των Γλύκου και Τσίμιροτ, ο Ροντρίγκες ρωτήθηκε εάν τεθεί θέμα πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του από την ΠΑΕ:

- Πρόσφατα ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους Τσίμιροτ και Γλύκος. Εάν σε καλέσουν να ανανεώσεις, θα είναι θετικό, πώς το αντιλαμβάνεσαι;
«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, όλοι με αγαπάνε και αγαπώ το κλαμπ, είναι ένα εκπληκτικό σωματείο ο ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι, όταν έρθει αυτή η ώρα, τότε θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Διαβάστε ακόμη...