Συνέντευξη Χαλκιά

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας τοποθετήθηκε με δηλώσεις του για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ και όχι μόνο.
Συνέντευξη Χαλκιά

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας τοποθετήθηκε με δηλώσεις του για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ και όχι μόνο.

Σε ερώτηση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ απάντησε ότι: "Νομίζω ότι φέτος όπως βλέπουμε δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι και κάθε αντίπαλο που αγωνιζόμαστε θα πρέπει να τον σεβόμαστε. Η ΑΕΚ μπορεί να μην έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών που θα ήθελε ωστόσο είναι μία πολύ καλή ομάδα και με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Εμείς θα κοιτάξουμε να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα όπως όλα τα παιχνίδια.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι αλλά θα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού και η ΑΕΚ όπως και εμείς θα έχει τους δικούς της λόγους για την νίκη. Εμείς θα κοιτάξουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας κι εύχομαι και πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και θέλουμε να παραμείνουμε. Σεβόμαστε την ΑΕΚ όπως και κάθε αντίπαλο. Ωστόσο σημασία έχει τι θα κάνουμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο".

"Σε παρένθεση ο Πανσερραϊκός"

Για την μετάπτωση της απόδοσης του ΠΑΟΚ είπε: "Έχω την εντύπωση ότι σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε έχουμε σταθερή απόδοση. Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα πρέπει να το βάλουμε σε μία παρένθεση. Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό δεν δείξαμε την εικόνα που έπρεπε και παρουσιαστήκαμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ όπως έπρεπε χωρίς επηρεαστήκαμε από την διακοπή για τις γιορτές.

Αυτό που είναι στα συν είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Για μένα η ομάδα δεν θα πρέπει να επηρεάζεται μετά από ένα κακό παιχνίδι όπως φάνηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ όπου κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πλέον όμως θα πρέπει να κοιτάξουμε την ΑΕΚ κρατώντας τα θετικά και διορθώνοντας τα λάθη μας".

Για την επόμενη μέρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ τόνισε: "Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ δεν σημαίνει ότι τελειώσανε τα πάντα ή αν συμβεί κάτι που δεν ευχόμαστε δεν θα πρέπει να απογοητευόμαστε κι όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα κάνουμε το ταμείο".


"Εμείς τι θα κάνουμε"

Για την παρουσία της ομάδας στην 2η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό σχολίασε ότι: "Δεν θα πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Ούτε ότι θα πρέπει να κυνηγάμε τον Ολυμπιακό ή τι γίνεται πίσω μας.

Θα πρέπει να κοιτάμε εμείς τι θα κάνουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας. Την έξοδο στο Κύπελλο UEFA αλλά και για μένα να βάλουμε τις βάσεις για μία δυνατή ομάδα. Ωστόσο και ποιος δεν θα ήθελε το κάτι παραπάνω.

Κοιτάμε λοιπόν τι κάνουμε εμείς και αν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν. Αν πετύχουμε το κάτι παραπάνω θα είναι επιτυχία. Θεωρώ όμως επιτυχία όχι μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ αλλά και άλλοι φίλαθλοι μιλάνε για την πορεία μας. Είναι πολύ θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο αφού έχουμε ξεφύγει από τα δεδομένα".

"Όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μου"

Για τις αποκρούσεις του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: "Οτιδήποτε έχει σχέση με την απόδοσή μου συμβαδίζει με την απόδοση της ομάδας. Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής που έχει καλή παρουσία αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση. Εγώ προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μου.

Από την στιγμή που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με εμπιστοσύνη θα προσπαθήσω και θα συνεχίζω την προσπάθεια να φθάσει ο ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται. Χαίρομαι και νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση να παίζω ποδόσφαιρο και κάθε φορά που τελειώνει ένας αγώνας περιμένω τον επόμενο"

"Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια"

Για το που θεωρεί ότι αξίζει να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς έχει περάσει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια. Και διοικητικά προβλήματα που είχαν επηρεάσει την ομάδα στο παρελθόν.

Πλέον όμως γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από όλους για να φθάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Να γίνει μία δουλειά δύο ετών για να φθάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει και να λυθούν τα προβλήματα.

Υπάρχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν κάνει κανείς αλλά σίγουρα θα προσπαθούμε για το καλύτερο και το μέγιστο για την ομάδα. Αυτό που φαίνεται είναι ότι γίνεται μία πάρα πολύ καλή δουλειά".

"Δεν θα πρέπει όμως να υπάρχει υπεροψία"

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει τον τίτλο του φαβορί στο παιχνίδι της Κυριακής υπογράμμισε ότι: "Ο ΠΑΟΚ έχει φθάσει εδώ που φθάσει μέσα από την δουλειά. Το αν είμαστε φαβορί δεν θα πρέπει να έχουμε άγχος με μας να αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό τον κάθε αντίπαλο. Θα πρέπει να κοιτάμε την δουλειά μας ενώ και σε παιχνίδια που δεν κερδίσαμε είναι θετικό ότι ακούστηκαν σχόλια ότι η ομάδα μπορούσε να κερδίσει. Δεν θα πρέπει όμως να υπάρχει υπεροψία στην ομάδα".

"Το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά"

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι που ακολουθούν δήλωσε: "Σίγουρα το πρόγραμμα είναι πολύ δυνατό. Υπάρχουν πολύ δυνατά παιχνίδια αλλά θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι την Κυριακή που εύχομαι να είναι θετικά για μας και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου".

"Μεγαλύτερος σεβασμός"

Τέλος για σε ερώτηση για σχόλια που έχουν ακουστεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει ευνοηθεί από την διαιτησία στην φετινή του πορεία τόνισε: "Θα ήταν πολύ άσχημο να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται γιατί τον βοηθάει η διαιτησία. Τα λάθη που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο από θέμα διαιτησίας είναι μέσα στο παιχνίδι και είναι λάθος ανθρώπινο. Σε σχόλια που ακούγονται θα πρέπει αυτοί που τα λένε να είναι πιο προσεχτικοί. Στην καριέρα μου έχω βοηθηθεί και έχω αδικηθεί αλλά πιστεύω ότι πάντα είχε να κάνει με ανθρώπινο λάθος. Καλό θα ήταν να υπάρχει λίγο μεγαλύτερος σεβασμός και για τους ποδοσφαιριστές και για την ιστορία των ομάδων που αγωνίζονται".

Διαβάστε ακόμη...