«Φτύναμε τη φωτογραφία του Καραμάνη»!

Ο Γιάννης Αλεξούλης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σφαγή του ΟΑΚΑ το 1990, αλλά και στη σημερινή ομάδα του ΠΑΟΚ.
«Φτύναμε τη φωτογραφία του Καραμάνη»!

Διαβάστε τα όσα είπε στον Arena fm: 

«Εκείνη η ομάδα του ΠΑΟΚ που πήρε ο Βουλινός από το γήπεδο, μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο Βουλινός έβριζε λέγοντας ότι με αυτούς τους ξεφτίλες δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Προσπαθήσανε κάποιοι να του πουν όχι αλλά οι περισσότεροι παίκτες ήταν υπέρ του προέδρου. Ή θα παίζαμε ξύλο ή θα τα κάναμε γης μαδιάμ. Ήταν πολύ μεγάλο το δέσιμο μεταξύ μας σαν οικογένεια.

Σε αυτές τις στιγμές πάντως είναι δύσκολο να κρατήσεις την ψυχραιμία. Βάλαμε μια φωτογραφία του Καραμάνη στην πόρτα των αποδυτηρίων και φτύναμε τη φωτογραφία. Ξέρουμε ότι υπάρχουν και κακές διαιτησίες, αλλά είναι μερικές περιπτώσεις που ξεφεύγουν. Η μαγκιά ενός διαιτητή που θέλει να σε βλάψει είναι να σου κόβει το ρυθμό.

Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον σεβασμό και αυτό το έχει καταφέρει ο Ίβιτς. Είναι σημαντικό να εμπιστευόμαστε τα δικά μας παιδιά. Αν πάει με χαμηλό προφίλ, πρωτάθλημα θα προχωρήσεις. Αν πει πάω για πρωτάθλημα δίνει το στίγμα στον εχθρό και αυτός σε περιμένει. Ξεχωρίζω την ομαδικότητα. Αυτή είναι η δύναμη του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Εδώ το πήρε η Λάρισα και η Λέστερ. Ο ΠΑΟΚ αν αφήσει την εσωστρέφεια μπορεί να τα καταφέρει.»

Διαβάστε ακόμη...