«Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι» (video)

Στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος η κάμερα του novasports.gr συνάντησε και συνομίλησε με τον Στέλιο Κίτσιου.
«Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι» (video)

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε μια μικρή αναδρομή του τί προηγήθηκε ως τώρα, μίλησε για την ομάδα του, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τους στόχους, τον ανταγωνισμό και τη διαφορετικότητα σε σχέση με πέρσι.

Aναλυτικά τόνισε:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και το πως αξιοποίησαν το διάστημα μέχρι την πρεμιέρα: «Επιτέλους το πρωτάθλημα αρχίζει. Ήταν λίγο περίεργο το διάστημα της αναβολής. Η ομάδα δεν έδινε παιχνίδια και δεν είχε ρυθμό. Ευτυχώς ξεκινάμε και πιστεύω θα πάνε όλα καλά«.

Για τις προσδοκίες ενόψει της πρεμιέρας: «Όλοι μέσα στην ομάδα σκέφτονται θετικά. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το καλό κόντρα στον Παναιτωλικό. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι. Θα βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα διεκδικούμε πάντα την νίκη» .

Για τον Παναιτωλικό: «Είναι μία πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα, όπως είδαμε τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω όμως πως η αναμέτρηση εξαρτάται καθαρά από εμάς και αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα» .

Για το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον φετινό ΠΑΟΚ: «Όπως δείξαμε και στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχουμε μία πειθαρχημένη ομάδα, κάτι που θα αποτελέσει το χαρακτηριστικό του συνόλου μας μέσα στην σεζόν. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι» .

Για τους στόχους που έχουν θέσει: «Όταν φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ έχει πάντα υψηλούς στόχους και έτσι κάνουμε και εμείς. Να ξεκινήσουμε αρχικά με νίκη και να φτάσουμε γενικά όσο πιο ψηλά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις» .

Για τα βασικά χαρακτηριστικά του φετινού ΠΑΟΚ: «Είμαστε μία πειθαρχημένοι και σοβαροί ομάδα, που δουλεύει πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο του προπονητή της. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και έχουμε άπλετο χρόνο μπροστά μας και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στην συνέχεια» .

Για τον εσωτερικό ανταγωνισμό στην ομάδα: «Το ρόστερ είναι μεγάλο και υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες. Αυτό είναι ένα στοιχείο που βοηθάει τόσο την ομάδα όσο και τους ποδοσφαιριστές να γίνονται καλύτεροι» .

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Εύχομαι καταρχάς να είμαι υγιής και όλη η ομάδα φυσικά, γιατί πέρυσι ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς και από κει και πέρα...ότι καλύτερο» .

Δείτε όλα όσα είπε στο video

Διαβάστε ακόμη...