«Nα μείνει ο Χατζηισαΐας, μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.
«Nα μείνει ο Χατζηισαΐας, μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ» (audio)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον Τζιόλη, ο οποίος κόπηκε από την ομάδα και εξέφρασε την πίστη του πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παλιότερη δήλωσή του πως έπρεπε να φύγει ο Τζιόλης από τον ΠΑΟΚ: «Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να αλλάξει επίπεδο και να διεκδικήσει μεγάλους στόχους θα έπρεπε να αλλάξει το ρόστερ. Αυτό εννοούσα και τότε που το είπα και το εννοώ και τώρα. Πως δηλαδή ο ΠΑΟΚ για να κάνει πρωταθλητισμό και αν θέλει να διεκδικήσει υψηλούς στόχους έπρεπε να φύγουν αρκετοί παίκτες από το ρόστερ και μέσα σε αυτούς έβαζα και τον Τζιόλη».

Για το αν πρέπει να φύγουν και άλλοι: «Είχα πει και για τον Βίτορ και έφυγε. Σε ένα μεγάλο ποσοστό συμφωνώ με αυτή τη λίστα. Με εξαίρεση τον Χατζηισαΐα. Αυτόν θα τον κρατούσα. Έδειξε καλά στοιχεία και δεν συμφωνώ με αυτήν την επιλογή. Θεωρώ ότι έπρεπε να πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής. Όπως και για τον Κάτσε, ο οποίος, όμως, είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Υπάρχει πρόβλημα μεταξύ διοίκησης και παίκτη. Αν ήταν καθαρά αγωνιστικό το θέμα, θα κρατούσα και τον Κάτσε σίγουρα».

Για τον Βελλίδη: «Εγώ θα τον έβαζα στη λίστα. Ήμουν κάθετος και όταν ήρθε. Είχα πει ότι δεν ήταν ανάγκη ο ΠΑΟΚ να έπαιρνε εκείνη τη στιγμή τερματοφύλακα, εκτός κι αν ήταν κάτι το εξαιρετικό. Με την εικόνα που έδειξε ο Βελλίδης, φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει ανάγκη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ έχει όλες τις δυνατότητες να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Το πιστεύω πολύ. Έχει καλό υλικό, εναλλακτικές λύσεις, σοβαρότητα και από τη διοίκηση και από τον προπονητή. Υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ όλων και η εικόνα είναι θετική. Αν στη διάρκεια της χρονιάς δεν υπάρχουν γκρίνιες και προβλήματα, αν υπάρχει προσήλωση στο στόχο τότε η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει θετικά πράγματα στη φετινή χρονιά».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...