"Μου άρεσε το σύνολο στο Άμστερνταμ"

Ο Μιχάλης Λεοντιάδης με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Άμστερνταμ και σε αυτό που ακολουθεί την Τετάρτη στην Τούμπα...
"Μου άρεσε το σύνολο στο Άμστερνταμ"

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena fm:

Αρχικά αναφέρθηκε στο χτεσινό παιχνίδι του ολυμπιακού τονίζοντας πως βρίσκεται σε κακή κατάσταση, με παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο, με παίκτες που παρουσιάζουν αγωνιστικό χάλι, σε ένα γήπεδο μισοάδειο, τονίζοντας πως καλά είναι να μείνει η κατάσταση έτσι, μήπως και βρει την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ να πετύχει κάποια πράγματα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: "Αυτόν τον ολυμπιακό αν δεν μπορούμε να τον πάρουμε φέτος, τι να πω, δεν ξέρω... Είναι πεθαμένοι"

Για το ματς στην Ολλανδία: "Το αποτέλεσμα μετράει, παίξαμε, μου άρεσαν τα αμυντικά χαφ, τρέχανε πρεσάρανε, μόνο στη φάση του γκολ χάσανε τον παίκτη, κάποιος έπρεπε να πέσει στην μπάλα, αλλά νομίζω ότι και ο Γλύκος άμα ενεργούσε λίγο πιο γρήγορα θα την έβγαζε. Δεν τρώει τέτοια γκολ αυτός, έπεσε αργά. Θα μπορούσε να τη βγάλει. Ήταν η μοναδική αδράνεια της άμυνας"

Για τον Λέοβατς: "Ο Λέοβατς δεν είναι αυτός που ήταν στις αρχές της περσινής χρονιάς, ανέβασε την απόδοσή του"

Για τον Τζάλμα Κάμπος: "Νομίζω η ενέργεια που έκανε στο γκολ είναι εξαιρετική, είναι νωρίς ακόμη, αυτοί οι παίκτες θα ανεβούν ένα 30% ακόμη, έτσι πιστεύω γιατί είμαστε σε φάση προετοιμασίας"

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη στο ματς με τον Άγιαξ: "Εμένα μ' άρεσε το σύνολο, που έτρεχε και πρέσαρε σε όλο το γήπεδο, δύο δύο παίκτες, τρεις τρεις, πρεσάρανε παντού. Αυτό μου άρεσε το πάθος! Όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει πάθος και δεν αφήνει τον αντίπαλο να ενεργήσει, αυτό μ' αρέσει"

Για το αν ο ΠΑΟΚ θέλει σέντερ φορ: "Πιστεύω ότι δε θέλει σέντερ φορ, θέλει να ανεβάσει ο Κλάους την απόδοσή του (ειρωνικό σχόλιο του δημοσιογράφου σε αυτό το σημείο!). Για να ανεβάσει την απόδοσή του ας πάρει και ένα σέντερ φορ, μήπως ο Κλάους τρελαθεί και παίξει  καλύτερα. Το λέγαμε από πέρσι, το λέω συνέχεια. Είναι σίγουρος ότι παίζει ενδεκάδα για αυτό και είναι έτσι. Όταν είχε έρθει ο Μπερμπάτοφ και για ένα μήνα είχε χάσει τη θέση του, είχε ανεβάσει την απόδοσή του για να  κρατήσει τη θέση του"

Για τη ρεβάνς: "Η ρεβάνς είναι δύσκολη και μην ξεχνάμε ότι και την προηγούμενη φορά 1-1 φέραμε στο πρώτο ματς και 3-3 εδώ μέσα. Χάσαμε πέναλτι, ο Σαλπιγγίδης έχασε δύο τετ α τετ, έγιναν πολλά, έπρεπε να προκριθούμε και τότε αλλά εντάξει μπάλα είναι. Απέναντί μας είναι ο Άγιαξ, μια ομάδα με νεαρούς που τρέχουν. Πάντως δεν είναι η ομάδα που ήταν με τον Σουάρες, μην τρελαθούμε κιόλας"

Για τη μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου για τα εισιτήρια: "Αυτό ήταν αναμενόμενο, φέτος γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα, σύμφωνα με τα όσα είδαμε ως τώρα από τους παίκτες. Είναι νωρίς ακόμη, σε προετοιμασία βρισκόμαστε, πρέπει να ανεβάσουν κι άλλο την απόδοσή τους. Είμαστε όλοι τρελαμένοι που να βρεις εισιτήριο! Άμα ο ΠΑΟΚ είχε γήπεδο 100.000 θέσεων θα γέμιζε"

 

Διαβάστε ακόμη...