«Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Την άποψή του για το χθεσινό (26/7) ισόπαλο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άγιαξ εξέφρασε ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος τόνισε πως η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοιχτή.
«Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ:

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό ενόψει του επαναληπτικού, τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη, στο δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μην χαλαρώσουμε γιατί δεν έχουμε ακόμη προκριθεί. Σήμερα είδαμε ότι ο Άγιαξ είναι μια πολύ καλή ομάδα, νεανική ομάδα αλλά με πολύ ποιότητα και ποδοσφαιριστές που παίρνουν μεταγραφή σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως τώρα ο Μίλικ...»

Για το εάν η ισοπαλία και το εκτός έδρας γκολ, δίνει στον ΠΑΟΚ το πάνω χέρι στην υπόθεση - πρόκριση: «Είναι 50-50, ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει. Όπως είπα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, όπως ακριβώς έγινε σήμερα που η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη στην άμυνα για 90 λεπτά. Δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε τις μια - δυο ευκαιρίες που είχαμε, αν ο Κλάους είχε σκοράρει για το 2-0, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό».

Για την παρουσία των οπαδών του Δικεφάλου: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικοί, έδειξαν και σήμερα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο πως είναι στο πλευρό της ομάδας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γι΄αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω».

Για το εάν αισθάνεται δικαιωμένος ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος προσωπικά με την απόκτηση του Τζάλμα Κάμπος: «Αν ο ποδοσφαιριστής βάλει το γκολ, είσαι πάντα χαρούμενος. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τους νέους ποδοσφαιριστές, γι΄αυτούς που έφερα εγώ, γι΄αυτούς που έφερε ο Βλάνταν. Είναι ομάδα, αν προχωράμε σαν ομάδα, έχουμε κοινό στόχο, θα πετύχουμε. Αν μιλάτε μεμονωμένα, τότε οδηγούμαστε στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ, δεν μόνο οι 11, είναι η 18άδα, οι 25 που είναι στη λίστα, όσοι κάθονται στον πάγκο και στηρίζουν από κει. Πρέπει να είμαστε ένα, έχουμε κοινό στόχο».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και το πως έζησε το παιχνίδι: «Μίλησα μαζί του μετά το παιχνίδι. Τον έβλεπα κατά την διάρκεια του ματς, τις αντιδράσεις του σε ορισμένες χαμένες ευκαιρίες. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συναισθήματα...»

Διαβάστε ακόμη...