"Δείξαμε διάθεση και σοβαρότητα"

Αρκετά ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Τβέντε, ο Βλάνταν Ιβιτς.
"Δείξαμε διάθεση και σοβαρότητα"

Αναλυτικά τα όσα είπε...

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, το γνωρίζαμε. Δώσαμε περισσότερο χρόνο σε αρκετούς παίκτες, προετοιμαζόμασταν για αυτό που μας περιμένει στις 26 του μήνα. Είχαμε κάποια πράγματα σωστά σε αρκετό χρονικό διάστημα, βέβαια κάποιο διάστημα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης σίγουρα στο αμυντικό κομμάτι. Θα δουλέψουμε τις επόμενες μέρες σ' αυτό, να προσπαθήσουμε να λύσουμε ό,τι μπορούμε».

Για το τι κρατάει από αυτό το φιλικό: «Είμαι ικανοποιημένος από το ότι παίξαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με διάθεση, σοβαρότητα και πειθαρχία, κάτι που πάντα πρέπει να έχει η ομάδα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αρκετές φορές ανάπτυξη με σωστό τρόπο, φτάσαμε στην περιοχή αρκετές φορές και βάλαμε δύο γκολ, μπορούσαμε κι άλλα 2-3, αλλά ξαναλέω ότι πρέπει να δουλέψουμε στις επόμενες μέρες και να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Για τον Μπίσεσβαρ: «Ποιοτικός παίκτης με την μπάλα στα πόδια, ξέρει τι να κάνει, γρήγορη σκέψη, καλή πάσα, έχει μείνει πίσω στο φυσικό κομμάτι. Κάνει και ο ίδιος προσπάθεια και εμείς να τον ετοιμάσουμε γρήγορα να μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε».

Για τους παίκτες που δεν έπαιξαν σήμερα: «Έχω τώρα αυτή τη στιγμή στη διάθεσή μου 26-27 παίκτες, δεν μπορούν να παίξουν όλοι. Οι 22-23 είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όσον αφορά εμένε είναι καλό αυτό, αφού μπορώ να διαλέξω κι αυτοί γνωρίζουν όιτι πάντα πρέπει να είναι έτοιμοι, να εκμεταλλευτούν τον χρόνο και να κρατήσουν τις θέσεις τους».

Για τον τραυματισμό του Λέοβατς: "Είναι καλά. Δέχθηκε μια κλωτσιά και πονάει. Μπορεί και αύριο να είναι έτοιμος".

Για το ότι έμειναν εκτός αποστολής οι Πέλκας-Περέιρα: "Έπαιξαν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα ήθελα να δω τον Μπίσεσβαρ. Και ο Πέλκας έκανε καλά παιχνίδια και ο Περέιρα. Έχω τρεις καλούς παίκτες για αυτή τη θέση. Μπορεί να παίξει εκεί και ο Σάκχοφ".

Διαβάστε ακόμη...