«Να είναι επωφελής η τηλεοπτική ενασχόληση Σαββίδη» (audio)

 Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Απόστολος Οικονομίδης και αναφέρθηκε στο μπάσιμο του Ιβάν Σαββίδη στα τηλεοπτικά.
«Να είναι επωφελής η τηλεοπτική ενασχόληση Σαββίδη» (audio)

Επίσης, μίλησε για την πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τον εκλιπόντα Βασίλη Σεργιαννίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω ότι φέτος κάνουμε πράγματα. Ελπίζω να φανούν στο γήπεδο. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος πως από φέτος θα κάνουμε πράγματα ιδιαίτερα».

Για τον στόχο της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Όχι απλά θέλω, αλλά θα προσεύχομαι για να γίνει».

Για το μπάσιμο Σαββίδη στα τηλεοπτικά: «Το θέμα της τηλεόρασης είναι σημαντικό. Η τηλεόραση όπως λειτουργεί παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή των Ελλήνων. Η τηλεόραση είναι αυτή που καθορίζει ακόμη και τις εθνικές κυβερνήσεις. Το ότι είναι μέσο που κάνει πολλά δεν χωρεί αμφιβολία. Εύχομαι τυχόν απόκτηση άδειας εκ μέρους του Σαββίδη να είναι προς όφελος των Ελλήνων και του ΠΑΟΚ ειδικότερα.

Δεν θα ήθελα η ενασχόλησή του να είναι μόνο για τον ΠΑΟΚ επωφελής. Να είναι γενικότερα για τους Έλληνες. Ο Ιβάν Σαββίδης επεκτείνεται με σοβαρότητα επιχειρηματικά στην Ελλάδα και δεν έχει σχέσεις με τη διαπλοκή. Πιστεύω ότι όχι απλά είναι ομότιμος και ίσος με τους υπόλοιπους διεκδικητές αλλά είναι κάτι σπουδαίο. Από αυτό που έμαθα τόσο ο Σαββίδης όσο και ο Μαρινάκης έχουν και τους πιο πλήρεις φακέλους».

Για τον Βασίλη Σεργιαννίδη: «Κατ' αρχάς θέλω να πω καλό ταξίδι. Είχα την τύχη και την χαρά να τον γνωρίσω τη δεκαετία του '70. Ήταν ιδιαίτερος παράγοντας, υπήρξε άνθρωπος που θα γραφτεί μέσα στους μεγάλους παράγοντες γι' αυτό το σωματείο. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμούσα και τιμούσα και τον ευχαριστώ για όσα έκανε εκείνα τα χρόνια για τον ΠΑΟΚ».

Ακούστε όσα είπε ο Απόστολος Οικονομίδης ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...