«Έρχομαι στον ΠΑΟΚ» (audio)

Ο Ρομάν Ζοζούλια φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και αποκάλυψε ότι είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
«Έρχομαι στον ΠΑΟΚ» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ: «Μίλησα με τον ΠΑΟΚ, συζητούμε λεπτομέρειες και είναι θέμα χρόνου να κλείσουμε τη συμφωνία».

Για το πότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη: «Εάν πάνε όλα καλά και δεν αλλάξει τίποτα στις συμφωνίες πολύ σύντομα θα έρθω στην Ελλάδα για να να ξεκινήσω προπονήσεις».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: «Σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 100% του εαυτού μου».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Άκουσα πολύ καλά σχόλια. Έχει δυνατούς οπαδούς και πολύ δυνατή ομάδα. Πέρσι κατέκτησε τη δεύτερη θέση, έπαιζε και ο Μπερμπάτοφ και φέτος θα προσπαθήσει να πάει ακόμη καλύτερα, για την πρωτιά. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τη Θεσσαλονίκη».

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Η πρόταση που μου έγινε ήταν σύμφωνη με αυτά που έχω στο μυαλό μου. Έχει πιο δυνατό κόσμο από ορισμένες τουρκικές ομάδες».

Για τον Λούμπος Μίχελ: «Τον ξέρω και ξέρω τις δυνατότητές του. Ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Για την προσφορά του ΠΑΟΚ: «Από οικονομικής πλευράς είναι δύο φορές λιγότερα τα χρήματα».

Για τη διάρκεια του συμβολαίου του: «Ήδη είπα πολλά, δεν πρέπει να προτρέχουμε. Γίνονται συζητήσεις, εκκρεμούν κάποιες λεπτομέρειες και δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Για τους συμπαίκτες του στη Ντνίπρο Μάτος και Σάχοφ: «Είναι πολύ καλοί παίκτες και είναι καλύτερα για εμένα που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ γιατί θα με βοηθήσουν να έχω καλύτερη προσαρμογή».

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...