"Τεράστιος σύλλογος ο ΠΑΟΚ..."

O Τζάλμα Κάμπος μετά το τέλος της προπόνησης στην Τούμπα, μίλησε για την πρώτη γεύση που πήρε από τον κόσμο της ομάδας και τους στόχους του...
"Τεράστιος σύλλογος ο ΠΑΟΚ..."

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε: "Όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος και πραγματικά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ξεκινήσαμε δουλειά μαζί με τους συμπαίκτες μου".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Έχω ακούσει για τον κόσμο τα καλύτερα και οι συμπαίκτες μου, μου είπαν ότι σήμερα είδα το ένα δέκατο από αυτό που θα δω στα επίσημα ματς. Μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά σε θερμό κοινό και σε γεμάτα γήπεδα".

Για τον Ίβιτς: "Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι ο προπονητής είναι καλός".

Για τους λόγους που διάλεξε να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Οι άνθρωποι της ομάδας μου ανέλυσαν το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, μου είπαν ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας κι έτσι αποφάσισα να έρθω".

Όσο για τον προσωπικό στόχο του: "Nα πάρουμε πρωτάθλημα".

Για το αν έχει προτίμηση για αντίπαλο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League: "Όχι δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, εμείς θα δουλέψουμε, θα συγκεντρωθούμε στο δικό μας κομμάτι και όταν έρθει η ώρα θα αντιμετωπίσουμε όποιον αντίπαλο και αν έχουμε".

Διαβάστε ακόμη...