Συνέντευξη του Ηλία Αναστασάκου

Ο Ηλίας Αναστασάκος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13:00 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.
Συνέντευξη του Ηλία Αναστασάκου
Ο Ηλίας Αναστασάκος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13:00 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.


Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη στην Τούμπα και υπογράμμισε ότι ο "δικέφαλος του βορρά" είναι έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες.

Αρχίζοντας με το προσεχές ματς κόντρα στους "ακρίτες", τόνισε: "Θέλουμε να νικήσουμε την Ξάνθη. Είναι ένα δύσκολο ματς. Προερχόμαστε από ένα άτυχο και άδικο αποτέλεσμα για εμάς, την περασμένη Κυριακή και γι’ αυτό θέλουμε ακόμη περισσότερο να κερδίσουμε αυτό το ματς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν περιμέναμε στην έδρα μας να έχουμε ένα τόσο άσχημο αποτέλεσμα όπως αυτό με τον Αστέρα, αλλά πιστεύω με μία νίκη επί της Ξάνθης όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια".

Για το ενδεχόμενο αναβολής και το εάν αυτό λειτουργήσει υπέρ του ΠΑΟΚ, υποστήριξε: "Για εμάς είναι το ίδιο είτε παίξουμε είτε όχι προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Το ίδιο είτε παίξουμε Σάββατο, είτε Τετάρτη, είτε κάποια άλλη μέρα".

Ο σκόρερ του γκολ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται μετά το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και για τη χαμένη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να δώσει τη νίκη στην ομάδα του: "Νιώθω πολύ ωραία που είμαι στον ΠΑΟΚ και ειδικά τώρα που πέτυχα το πρώτο μου γκολ νιώθω ακόμη καλύτερα. Είναι δύσκολη η προσαρμογή όταν προέρχεται από ομάδα Β’ Εθνικής, αλλά η διοίκηση, οι παίκτες και ο προπονητής με έβαλαν στο κλίμα της ομάδας και με έκαναν να αισθάνομαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Στενοχωρήθηκα πολύ για εκείνη τη φάση. Ηταν μια κακιά στιγμή. Ηθελα πολύ να βάλω το γκολ, αλλά υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια, όπου μπορώ να επανορθώσω".

Κάνοντας έναν πρόωρο απολογισμό του πρώτου γύρου, σημείωσε: "Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής είναι καλή και όταν τελειώσει ο πρώτος γύρος ο απολογισμός θα είναι θετικός".

Σε ερώτηση για το πώς θα έβλεπε τον ίδιο σε δίδυμο με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, απάντησε: "Δεν μπορώ να απαντήσω σε μια υποθετική ερώτηση. Πάντως γώ δεν περίμενα να τραυματιστεί ο Μουσλίμοβιτς ή κάποιος άλλος. Ο Μουσλίμοβιτς είναι πολύ καλός παίκτης και η ομάδα τον χρειάζεται, αλλά εγώ δεν λειτουργώ με το σκεπτικό να αποδείξω τίποτα σε κανένα. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ετσι απλά".

Για την καλή απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Αστέρα παρότι είχε αρκετούς αναπληρωματικούς στην ενδεκάδα, υπογράμμισε: "Αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις και από τα παιδιά που δεν παίζουν. Δουλεύουν όλοι πάνω στα σχήματα του προπονητή και έτσι όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν όποτε να κληθούν να βοηθήσουν".

Αναφορικά για το εάν υπάρχει περισσότερο άγχος εν όψει του αγώνα της Τούμπας, δεδομένου ότι η ομάδα προέρχεται ήδη από ισοπαλία στο γήπεδό της, τόνισε: "Απλά θέλουμε να κερδίσουμε την Ξάνθη για να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης".

Τέλος, για το πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ γενικά φέτος, κατέληξε: "Βλέπω ότι όλα λειτουργούν πολύ σοβαρά. Η ομάδα είναι σταθερή και δουλεύει πάνω σε ένα πλάνο καλά και μεθοδικά, μέσα κι έξω από το γήπεδο".

Διαβάστε ακόμη...