"Στόχος η 1η θέση στα play offs" (vid)

Ο Στέφανος Αθανασιάδης παρέλαβε σήμερα (29/4) τα βραβεία για το καλύτερο γκολ και τον τίτλο του MVP για τον μήνα Μάρτιο.
"Στόχος η 1η θέση στα play offs" (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά αναφερόμενος στα ματς που ακολουθούν είπε: "Σίγουρα είναι μία δύσκολη συνέχεια τα πλέι οφ, θέλω να είμαι καλά και η ομάδα και εγώ. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, να ξεκινήσουμε καλά τα πλέι οφ και να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η 1η θέση".

Για τον πρόσφατο τραυματισμό του σχολίασε: "Η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχω ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα. Όταν αλλάζει ο καιρός πονάω και το πόδι μου πρήζεται και επειδή είναι και τέτοιο το σημείο στο δάκτυλο, έρχεται συνεχώς σε επαφή με αντιπάλους, με την μπαλα, με αποτέλεσμα να με ενοχλεί συνέχεια. Είναι δύσκολο, δεν το περιμέναμε να εξελιχτεί έτσι".

Για την πρεμιέρα των play offs με την ΑΕΚ: "Είναι θετικό που ξεκινάμε παίζοντας  το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, τους τρεις βαθμούς και μετά το κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο".

Για τα play offs, τόνισε: "Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα αυτά τα παιχνίδια, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο. Ακόμη και στο τελευταίο παιχνίδι μπορεί να παιχθεί η πρώτη θέση, οπότε το βλέπεις ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, προετοιμάζεσαι, έχεις μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστείς γιατί τα ματς είναι κοντά το ένα με το άλλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι μας και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας".

Τέλος αναφερόμενος στον στόχο των 100 γκολ, δήλωσε: "Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάω καλά με τα play offs. Μακάρι τώρα να είναι μια καλύτερη χρονιά, μακάρι να πετύχω και το γκολ και να φτάσω τα 100. Όνειρο και αυτό, αλλά μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια όλων των παιδιών, έρχονται τόσο οι προσωπικές όσο και οι ομαδικές επιτυχίες".

Διαβάστε ακόμη...