Fans’ Man of the Match ο Χαρίσης

Ο Χάρης Χαρίσης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την φανέλα του Δικεφάλου και για την εμφάνιση του κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αναδείχθηκε Fans' Man of the Match, μέσα από την ψήφο του κοινού του paokfc.gr.
Fans’ Man of the Match ο Χαρίσης

Το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη για την ομάδα μας. Παρά την κυριαρχία, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, τις ευκαιρίες που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ και την καλή εμφάνιση, ο Δικέφαλος έφυγε με άδεια χέρια από το ΟΑΚΑ.

Κορυφαίος του γηπέδου ο Χάρης Χαρίσης . Ο νεαρός μέσος κατάπιε για ένα ακόμα παιχνίδι πολλά χιλιόμετρα και ήταν εκπληκτικός σε όλους τους τομείς. Αμυντικά θωράκισε τον άξονα του Δικεφάλου, μαζί με τον Τσίμιροτ και έδωσε πολύτιμες βοήθειες στο μαρκάρισμα των αντιπάλων, ενώ επιθετικά είχε ένα ακόμα μεστό και γεμάτο παιχνίδι, βγάζοντας την ομάδα στην επίθεση, ενώ δεν δίστασε να πάρει και κάποιες προσωπικές προσπάθειες.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans' Man of the Match, η μάχη ήταν μεγάλη. Εν τέλει ο Χαρίσης συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και με ποσοστό 31,94% κέρδισε την κούρσα για τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα. Στην δεύτερη θέση ο Νίκος Κοροβέσης , που πήρε φανέλα βασικού για ένα ακόμη παιχνίδι και ήταν εξαιρετικός στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο νεαρός έλαβε το 27,08% των ψήφων αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Γιώργο Τζαβέλλα , ο οποίος έπιασε σε ένα ακόμα παιχνίδι υψηλά στάνταρ απόδοσης και πραγματοποίησε μία αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Ο Χαρίσης εκτός από τα καθαρά αγωνιστικά στοιχεία του εντυπωσιάζει κυρίως για την ωριμότητα του. Οι απαιτήσεις αυξάνονται βάσει των στοιχείων που έχει δείξει, ωστόσο αποτελεί πλήγμα για την ομάδα ο τραυματισμός του σε ένα χρονικό σημείο που είχε βρει ρυθμό.

Ευχόμαστε περαστικά στον Χάρη και σύντομα κοντά μας!

Διαβάστε ακόμη...