"Νομίζω ότι μπορούσα να την μπλοκάρω"

Διαβάστε τα όσα είπε  μετά το παιχνίδι ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο γκολ που δέχτηκε.
"Νομίζω ότι μπορούσα να την μπλοκάρω"

Για την παρουσία του στο παιχνίδι είπε: "Από το αποτέλεσμα φάνηκε ότι δεν ήταν σήμερα η τυχερή μου μέρα. Αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε αυτό!"

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Το είχα πει ότι ήθελα πολύ να έρθω σε αυτή την ομάδα. Το κατάφερα και τώρα έχω την ευκαιρία να παίξω στον ΠΑΟΚ".

Όσο για το πότε ενημερώθηκε ότι θα ξεκινήσει στο ντέρμπι: "Με ενημέρωσε από χθες ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας ότι θα είμαι βασικός ώστε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Δεν μου λείπουν παιχνίδια, αλλά κάθε ματς είναι ξεχωριστό και γνωρίζω πως τώρα είμαι σε μια μεγάλη ομάδα τώρα. Μας έλειψε και η τύχη σήμερα"

Για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ: "Νομίζω ότι μπορούσα να μπλοκάρω τη μπάλα! Έφυγα στο σουτ του Βάργκας, δεν είχα άλλο βήμα και θεώρησα σωστό να διώξω τη μπάλα με τα χέρια. Εκ των υστέρων δε φάνηκεπως ήταν η σωστή επιλογή! Μακάρι να μπορούσα να γυρνούσα το χρόνο πίσω και να το άλλαζα αυτό. Εκείνη την ώρα έπρεπε να αντιδράσω πολύ γρήγορα. Στο μυαλό μου είχα να διώξω τη μπάλα, αλλά δυστυχώς δε με δικαίωσε η επιλογή μου".

Όσο για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ, σχολίασε: "Η ομάδα σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε σοβαρή και είχε φάσεις! Ακόμα και με δέκα παίκτες ήμασταν κυρίαρχοι στο γήπεδο. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας και μπορούσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Σε όλο το ματς δε δεχτήκαμε πίεση. Η άμυνα, αλλά και όλη η ομάδα ανταπεξήλθε πολύ καλά. Εκτός από τη φάση του γκολ όλη η ομάδα αμύνθηκε καλά... Όταν χάνεις, μετά όλα είναι πρόβλημα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε στις προπονήσεις, να γινόμαστε καλύτεροι και να αποφεύγουμε τέτοια λάθη".

Τέλος σε ερώτηση τι συζητήθηκε στο ημίχρονο ανέφερε: "Είπαμε στα αποδυτήρια να παίξουμε πιο ελεύθερα, να κρατήσουμε τη μπάλα. Το κάναμε και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι. Η ΑΕΚ μας απείλησε μόνο από κάποιες μεμονωμένες στιγμές".

Διαβάστε ακόμη...