Συνονθύλευμα ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ!

Για την 19η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε στο ΟΑΚΑ, από μια ανύπαρκτη ΑΕΚ με 1-0...
Συνονθύλευμα ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, υπερτίμησε την μετριότατη ΑΕΚ και δεν έστησε την ομάδα επιθετικά από την αρχή, δείχνοντας αναίτια ηττοπάθεια και ξεκάθαρη αδυναμία να διαβάζει τα παιχνίδια, απέναντι σε έναν αντίπαλο του οποίου η βαθμολογική θέση δεν συνάδει με τη σημερινή εικόνα του!

Ο Τούντορ παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Κοροβέση – Τζιαβέλλα – Βίτορ – Κίτσιου στην άμυνα, Τσίμιροτ - Τζιόλη αμυντικά χαφ, Μακ – Χαρίση – Ροντριγκες στα χαφ και τον Αθανασιάδη στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ανούσια όμως, καθώς ο ΠΑΟΚ με κοντά τις γραμμές στην άμυνα δεν δεχόταν απειλή από τους επιθετικούς της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πατήσουν με τίποτε στην περιοχή μας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, φάνηκε να υπερτιμά τον αντίπαλο, καθώς του έδωσε γήπεδο από το 1' και είχε το νου του σε αντεπιθέσεις. Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο 30λεπτο ανήκει στον ΠΑΟΚ, όταν στο 18' ο Ροντρίγκες βγήκε τετ α τετ με τον Ανέστη, ο τελευταίος απομάκρυνε στην πρώτη αξιόλογη στιγμή στο ματς! Η φάση ξεκίνησε από κακό γύρισμα του Άρθο προς τον τερματοφύλακά του...

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33' με τον Βάργκας, μετά από σύγχυση στην περιοχή μας και τραγική αντίδραση του Βελλίδη!!! Δικιά του μπαλιά που μπορούσε να την μπλοκάρει προτίμησε να τη διώξει με γροθιές χωρίς να την απομακρύνει! ΓΚΟΛ κυριολεκτικά από το πουθενά για το χανούμι, σε ένα χρονικό σημείο που ο ΠΑΟΚ είχε ισορροπήσει το παιχνίδι στο κομμάτι της κατοχής!!!

Με την έναρξη της επανάληψης ο Μπερμπάτοφ πέρασε στη θέση του Τζιόλη, με εσωτερικές αλλαγές για τον ΠΑΟΚ! Αμυντικά χαφ ήταν οι Χαρίσης - Τσίμιροτ και πίσω από τον Κλάους ο Μπερμπάτοφ σε ελεύθερο ρόλο.

Η εικόνα του ματς στο δεύτερο 45λεπτο άλλαξε, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, η ΑΕΚ περιορίστηκε σε παθητικό παιχνίδι, όμως φάσεις για τον Δικέφαλο δεν έβγαιναν! Ανούσια κατοχή, με παίκτες που έδειχναν άτολμοι, και στο 83' ο Γιάχος έδειξε κόκκινη στον Μπερμπάτοφ αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με "10"!

Ο Σιμόες είχε κολλήσει σαν βδέλλα επάνω του, τον τραβούσε συνέχεια από τη φανέλα, ο Μπερμπατοφ γύρισε και ο Σιμόες έκανε σαν να τον χτύπησε ρεύμα! ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ! 

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεση και στο 89ο λεπτό, σουτ ο Κίτσιου, το απέρουσε σε κόρνερ ο Ανέστης. Αμέσως μετά κεφαλιά του Κόστα και πάλι σε κόρνερ αυτη η φορά ο Αραβίδης, η μπάλα πήγαινε μέσα!

Κάπως έτσι ήρθε μια τελείως άγευστη ήττα, μια ήττα που έστειλε τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τους τρεις της Αθήνας!!!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (61' Τζεμπούρ), Μπαρμπόσα (91' Μπουονανότε), Αραβίδης (91' Σοϊλέδης). 

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ (77' Βίτορ), Κοροβέσης, Τζιόλης (46' Μπερμπάτοφ), Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης (69' Ζάιρο)

..............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Γιάχος σφύριξε την έναρξη, ο ΠΑΟΚ στη σέντρα...

3ο λεπτό: Προσπαθεί να πιέσει η ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης

4ο λεπτό: Σουτ του Βάργκας έξω από τη μεγάλη μας περιοχή, άουτ

6ο λεπτό: Όπως φαίνεται πρόθεση του Τούντορ είναι ο ΠΑΟΚ να ψάξει την αντεπίθεση...

8ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Κλάους για αντικανονική προβολή στον Σιμόες

11ο λεπτό: Φτηνό πούλημα της μπάλας από τον Ροντρίγκες στη μεσαία γραμμή, ο Γκάλο μπήκε στην περιοχή γύρισε την μπάλα αλλά ευτυχώς δεν ακολούθησε κανείς!

12ο λεπτό: Σκληρό φάουλ στον Χαρίση, δεν δείχνει κάρτα ο Γιάχος

17ο λεπτό: Συνεχίζει να παίζει πίσω από τη σέντρα ο ΠΑΟΚ...

18ο λεπτό: Ο Ροντρίγκες τετ α τετ με τον Ανέστη, ο τελευταίος απομακρύνει, μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ, η πρώτη αξιόλογη στο ματς!  Η φάση ξεκίνησε από κακό γύρισμα του Άρθο προς τον τερματοφύλακά του...

21ο λεπτό: Νέο λάθος της άμυνας της ΑΕΚ δεν καταφέρνει να κοντρολάρει την μπάλα ο Ροντρίγκες

30ό λεπτό: Σέντρα ο Κίτσιου, δύσκολο έπιασε το σουτ ο Κλάους, άουτ η μπάλα

31ο λεπτό: Κίτρινη στον Μπαρμπόσα για διαμαρτυρία

32ο λεπτό: Καλή σέντρα του Κίτσιου, δεν προλαβαίνει να πάρει την κεφαλιά ο Κλάους!!!

33ο λεπτό: Κίτρινη στον Μακ, πολύ αυστηρή, ίσως δεν ήταν ούτε φάουλ

33ο λεπτό: Η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ με τον Βάργκας, μετά από σύγχυση στην περιοχή μας και τραγική αντίδραση του Βελλίδη!!! Δικιά του μπαλιά που μπορούσε να την μπλοκάρει προτίμησε να τη διώξει με γροθιές χωρίς να την απομακρύνει!

ΓΚΟΛ από το πουθενά για το χανούμι!!!

36ο λεπτό: Κίτρινη στον Ντίντακ

42ο λεπτό: Ο Ντίντακ κάνει φάουλ στον Τζιόλη, επικίνδυνο παιχνίδι, θα μπορούσε να δεχτεί κίτρινη (2η)

Ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, με τον Μπερμπάτοφ να παίρνει εντολή για ζέσταμα

Ξεκίνησε η επανάληψη

46ο λεπτό: Μπερμπάτοφ στη θέση του Τζιόλη!

Αμυντικά χαφ οι Χαρίσης - Τσίμιροτ και πίσω από τον Κλάους ο Μπερμπάτοφ σε ελεύθερο ρόλο

49ο λεπτό: Σουτ του Χαρίση δεν ανησυχεί ο Ανέστης

50ό λεπτό: Σουτ του Μάνταλου άουτ

Μυστακίδης, Πέλκας και Ζάιρο προθερμαίνονται

57ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ την κατοχή της μπάλας στην επανάληψη, η ΑΕΚ πίσω από τη σέντρα

61ο λεπτό: Τζεμπούρ στη θέση του Βάργκας

66ο λεπτό: Λάθος της αμυνας στα αριστερά, ευτυχώς δεν το πληρώσαμε67ο λεπτό: Κίτρινη στον Μπερμπάτοφ για φάουλ στον Τζεμπούρ
 69ο λεπτό: Ζάιρο στη θέση του Αθανασιάδη που δεν φάνηκε ούτε σήμερα! Στην κορυφή ο Μακ, στις πτέρυγες Ζάιρο - Ροντρίγκες 73ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζαβέλλας έπιασε το γυριστό, αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε 76ο λεπτό: Σε γέμισμα του Αραβίδη, ο Μάνταλος δεν βρήκε την μπάλα που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βελλίδη 77ο λεπτό: Κόστα στη θέση του Βίτορ 79ο λεπτό: Κίτρινη στον Χαρίση 83ο λεπτό: Κόκκινη στον Μπερμπάτοφ!!! Ο Σιμόες είχε κολλήσει σαν βδέλλα επάνω του, ο Μπερμπατοφ γύρισε και ο Σιμόες έκανε σαν να τον χτύπησε ρεύμα! 85ο λεπτό: Κίτρινη στον Αραβίδη 89ο λεπτό: Σουτ ο Κίτσιου, σε κόρνερ ο Ανέστης. Αμέσως μετά κεφαλιά του Κόστα και πάλι σε κόρνερ αυτη η φορά ο Αραβίδης, η μπάλα πήγαινε μέσα! 91ο λεπτό: Σοϊλέδης - Μπουνανότε στις θέσεις των Αραβίδη - Μπαρμπόσα Τέλος

....................................................

Το pregame της αναμέτρησης

18:09 Έφτασε στο ΟΑΚΑ η αποστολή του ΠΑΟΚ και οι παίκτες έκαναν ήδη την καθιερωμένη τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

18:38 Βγήκαν για ζέσταμα οι τερματοφύλακες της ΑΕΚ

4-2-3-1 για τον ΠΑΟΚ, 4-3-3 για τους γηπεδούχους

18:45 Ολσεν και Βελλίδης βγήκαν για ζέσταμα

18:52 Στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ για προθέρμανση

Η 11άδα του ΠΑΟΚ

19:16 Ολοκληρώθηκε το ζέσταμα, στα αποδυτήρια οι ομάδες και σε λίγο η επίσημη είσοδος με τον Γιάχο και τους συν αυτώ για να ξεκινήσει η αναμέτρηση

Διαβάστε ακόμη...