"Αργήσαμε να βρούμε τον εαυτό μας"

Ο Γιάννης Μυστακίδης, σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, στις δηλώσεις του στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης στη φάση της ισοφάρισης των γηπεδούχων...
"Αργήσαμε να βρούμε τον εαυτό μας"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά σχολιάζοντας το γκολ της ισοφάρισς είπε: "Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στη συγκεκριμένη φάση και δυστυχώς αυτό το πληρώσαμε. Δεχτήκαμε το  γκολ και δεν μπορέσαμε να φύγουμε με τη νίκη".

Για το παιχνίδι δήλωσε: "Στην επανάληψη ήταν έν παιχνίδι κέντρου. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς στη φάση με τον Κλάους, δεν έγινε το 0-2 και δεχτήκαμε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις".

Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τον αντίπαλο (φοβερή ερώτηση!), απάντησε: "Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο.Τελείωσε αυτό το παιχνίδι κοιτάμε το επόμενο. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο και πρέπει να τα κερδίζουμε. Δεν έχει σημασία αν είναι ντέρμπι ή όχι".

Για τη δική του παρουσία: "Πιστεύω πως θα μπορούσα να προσφέρω κάτι παραπάνω στην ομάδα σήμερα. Όχι μόνο το ένα γκολ και το δοκάρι. Είναι η συνολική απόδοση. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε"...

Για τη διαφορά του ΠΑΟΚ σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια: "Στα προηγούμενα μάς βγήκε το παιχνίδι. Σήμερα αργήσαμε να βρούμε τον εαυτό μας και παρότι πήραμε το προβάδισμα δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε και δεν μπορέσαμε να φύγουμε με το διπλό".

Τέλος για την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του, σημείωσε: "Δεν επαναπαύομαι ποτέ! Αυτό είναι αρχή μου".

Διαβάστε ακόμη...