"Ξεκινήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο"

Ο Στέλιος Μαλεζάς μετά το παιχνιδι με τη Καλλονή δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη που νίκη που θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα.
"Ξεκινήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο"

Αναλυτικά:

«Μετά από πολύ καιρό κάναμε μια νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια διαφορετικά. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει διακύμανση στην απόδοση μας, αλλά το γεγονός ότι έχουμε να κερδίσουμε τόσο μεγάλο διάστημα έπαιξε το ρόλο του. Σίγουρα ακούγεται σαν δικαιολογία αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν λειτούργησε καλά όλο αυτό το διάστημα, έτσι ώστε να δούμε τι φταίει γιατί δεν είαστε καλοί σε διάρκεια. Ξεκινήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, όπως ξέρουμε και θέλουμε.

Το διάστημα 30 με 60 ήμασταν κακοί και δεν παίξαμε αυτό που μπορούσαμε. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μακριά στην βαθμολογία από την κορυφή αλλά στόχος και σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε. Με καλό ποδόσφαιρο και νίκες ώστε να είμαστε στις θέσεις των πλέι – οφ και διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε εκεί πέρα. Είναι πολύ μακρινό αυτό που λέω, γι΄ αυτό επιμένω στην βελτίωση μας. Δεν νομίζω ότι έχουμε εύκολα παιχνίδια, αποδείξαμε ότι στα εύκολα δεν είμαστε έτσι όπως έπρεπε και έχουμε χάσει αρκετούς πόντους, οπότε δεν νομίζω ότι το παιχνίδι με τα Χανιά είναι εύκολο» .

Διαβάστε ακόμη...