"Να έχουμε ανάλογη συνέχεια..."

Ο σκορερ του 3ου γκολ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μυστακίδης, αναφέρθηκε στη σημασία της σημερινής νίκης αλλά και στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας. 
"Να έχουμε ανάλογη συνέχεια..."

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι τόνισε: "Ήρθαμε στη Μυτιλήνη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Πετύχαμε το πρώτο γκολ, στη συνέχεια μάς ισοφάρισαν με το πέναλτι, αλλά στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι και καταφέραμε να προηγηθούμε και στη συνέχεια να πανηγυρίσουμε μία νίκη γοήτρου την οποία  χρειαζόμασταν πάρα πολύ! Αυτό που εύχομαι είναι να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι στο παιχνίδι... Ψάχναμε να βρούμε τα πατήματά μας εδώ και αρκετό καιρό. Σε αυτό το διάστημα ήμασταν και άτυχοι. Αυτό ήταν που μας έκανε να αγχωθούμε λίγο. Πήραμε τους τρεις πόντους και είμαστε όλοι καλά και φυσικά χαρούμενοι".

Όσο για τη σημασία του διπλού: "Η σημερινή νίκη μάς δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια με καλά αποτελέσματα".

Για το πόσο βοήθησαν οι αλλαγές του Τούντορ την ομάδα, δήλωσε: "Όλα τα παιδιά βοηθάνε την ομάδα για αυτό άλλωστε μάς χρησιμοποιεί ο προπονητής. Εγώ προπονούμαι σκληρά και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βελτιώνομαι. Θέλω να αφιερώσω το σημερινό γκολ στον προπονητή μου, στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο, τον οποίον θέλουμε και στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματα κοντά μας".

Για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ του, είπε:  "Ότι έγινε, έγινε, τελείωσε. Ο προπονητής με πιστεύει, εγώ έγινα καλύτερος παίκτης και θέλω να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα. Κάθε φορά στις προπονήσεις δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μου".

Διαβάστε ακόμη...