"Είχαμε μεγάλη θέληση για τη νίκη"

Ο Εργκούς Κάτσε μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ, εστιάζοντας στις δηλώσεις του και στον τρόπο που πανηγυρίστηκαν τα γκολ του Δικεφάλου...
"Είχαμε μεγάλη θέληση για τη νίκη"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι ανέφερε: "Σήμερα είχαμε πολύ μεγάλη θέληση για να νικήσουμε. Δυσκολευτήκαμε αλλά σημασία έχει ότι τα καταφέραμε και φύγαμε νικητές. Ξέρουμε ότι ο κόσμος της ομάδας είναι πολύ πικραμένος και θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα. Χρειαζόμαστε ένα σερί νικών για να διορθώσουμε την βαθμολογική μας θέση και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται στο Κύπελλο. Αυτοί είναι οι δύο πραγματικοί μας στόχοι. Υπήρχαν στο παιχνόιδι διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί. Η Καλλονή είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στη φάση που έσωσε ο Τζιόλης στο 2ο ημίχρονο. Από εκείνο το σημείο και μετά δείξαμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ, δείξαμε αντανακλαστικά και πήραμε μία σημαντική νίκη. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει αυτή η νίκη για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση στη συνέχεια".

Για τον τρόπο που πανηγυρίστηκαν τα γκολ σχολίασε: "Οι σχέσεις στην ομάδα είναι άριστες!  Ήταν ένα ξέσπασμα το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ότι είμαστε ενωμένοι και λειτουργούμε σαν σύνολο. Δεν υπάρχουν προβλήματα. Σύντομα θα το διαπιστώσουν όλοι".

Διαβάστε ακόμη...