"Υπήρχε πίεση στους ποδοσφαιριστές"

Ο κόουτς του Δικεφάλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καλή απόδοση του πρώτου ημίχρονου, καθώς και στην κίνηση των ποδοσφαιριστών να του αφιερώσουν τα τέρματα που σημείωσαν,δείχνοντας έτσι την στήριξη τους στο πρόσωπο του...
"Υπήρχε πίεση στους ποδοσφαιριστές"

 Αναλυτικά ο Ιγκόρ Τούντορ επισήμανε: 

 Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Υπήρχε πίεση στους ποδοσφαιριστές. Αν και μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει. Και στο χειρότερο σημείο του παιχνίδιου σε επίπεδο απόδοσης από εμάς, τελικά σκοράραμε εμείς και πήραμε τη νίκη».

Για το ότι οι ποδοσφαιριστές του αφιέρωσαν τα γκολ που πέτυχαν: «Ομολογώ ότι με εξέπληξαν θετικά οι παίκτες. Δείχνουν πόσο πιστεύουν στη δουλειά που κάνουμε και πόσο δεμένοι ήμαστε. Αυτά είναι τα αποδυτήριά μας».

Για το αν έπαιξαν θετικό ρόλο οι αλλαγές που έκανε: «Η πραγματικότητα είναι ότι μας έδωσαν θετικά στοιχεία, Πρέπει να σας πω ότι δεν με ενδιαφέρει το όνομα του ποδοσφαιριστή, αρκεί που θα μπει στο παιχνίδι να προσφέρει. Και η αλήθεια είναι ότι έχουμε παίκτες με ποιότητα».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Τσίμιροτ στην επικείμενη αναμέτρηση του Κυπέλλου: «Πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Τσίμιροτ. Θέλουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Θα κατεβάσουμε όμως ένα σύνολο για να νικήσει γιατί είναι σημαντικό για μας».

Για τις πολλές κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες του: «Οφείλεται στη νευρικότητα. Για μένα ο διαιτητής ήταν οκ».

Για την ομάδα της Καλλονής: «Εχουν καλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα, κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

Διαβάστε ακόμη...