Κωδικός: "Ανάκαμψη..."

Στο άδειο ΟΑΚΑ, δοκιμάζεται σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ κόντρα στο βάζελο
Κωδικός: "Ανάκαμψη..."
Στο άδειο από κόσμο- λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ, ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής τον παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μεγάλη ευκαιρία για να αρχίσει η ολική του επαναφορά στα θετικά αποτελέσματα.
Το παιχνίδι που αναμένεται με τεράστιο  ενδιαφέρον από όλους μας, θα αρχίσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το novasports1 και θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το paokmania web radio, από όπου  μπορείτε να το ακούσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ .

Πολλά είναι αυτά που μεσολάβησαν  από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μέχρι σήμερα. Γεγονότα που απείλησαν να καταστρέψουν ότι με τόσο κόπο χτίσαμε τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτό τελικά δεν έγινε και έτσι ο ΠΑΟΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ έχει μια χρυσή πραγματικά ευκαιρία, παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα -και γιατί όχι και τη νίκη ακόμα- να αφήσει πίσω όλα αυτά τα δυσάρεστα και να φωνάξει σε όλους ότι ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Οι παίκτες έχουν κατανοήσει απόλυτα την κρισιμότητα του παιχνιδιού και είμαστε  πεπεισμένοι πως θα τα δώσουν όλα για τη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωίζει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους θεωρούμενους βασικούς παίκτες. Το μόνο που δεν ξεκαθάρισε ο τεχνικός της ομάδας είναι το ποιος θα παίξει κορυφή (Μουσλι ή Σαλπι), κάτι που θα φέρει κάποιες διαφοροποιήσεις -κατά περίπτωση- στην αρχική 11άδα

Έτσι στο αρχικό σχήμα τερματοφύλακας θα είναι ο Κρέσιτς, κεντρικοί αμυντικοί θα οι Κοντρέρας και Μαλεζάς, με  Σνάουτσνερ και Σακελλαρίου στα πλάγια. Γκαρσία και Βιτόλο οι αμυντικοί χαφ, ο Ίβιτς πίσω από τον προωθημένο Μουσλίμοβιτς, στα δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στα αριστερά ο Βιεϊρίνια. Στην περίπτωση που ξεκινήσει ο Σάλπι στην κορυφή, θα παίξει στα πλάγια ο Ελ Ζαρ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Ζουέλα.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Νιόπλιας δε θα  έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Νίνη, Λέτο, Γκοβού αλλά και τους Καντέ και Πετρόπουλο. Αντίθετα μετά από καιρό αναμένεται να επιστρέψει ο Χριστοδουλόπουλος, σε ένα  4-3-3, με Τζόρβα, Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι , Βύντρα, Σπυρόπουλο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνη, Κατσουράνης, Σισέ , Γκαρσία και Χριστοδουλόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τριτσώνης που ελπίζουμε να σταθεί στο ύψος του και να μην επιβεβαιώσει την περιρρέουσα φημολογία των τελευταίων ημερών...

Διαβάστε ακόμη...